Spoiler 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    48
şimdi iki şeytan meyvesinden birini herhalde harald'tan önce loki yedi, çünkü xebec harald'ı sürekli davet etti tayfasına, fakat loki katılmak istediğin için gömdü geçti. yada ben kronolojiyi karıştırıyorum. bi de harald'ın boynuzlarını koparması olayı var, xebec'in planlarının boyutunu görünce mi yoksa hükümetin baskıları yüzünden mi yaptı ejebba

rocks god valley bastığında kuma ve ivankov iki tane meyve tutuyorlardı, BM ivankovdan birini alıyor ama kuma diğerini yiyor. bu iki meyve aradıkları meyveler miydi yoksa rastgele deyip bi sürü meyve mi bulmaya çalışıyorlardı :S BM'da ruh meyvesi var, donmuş devleri onun meyvesinin ruh vermesi ile canlandıramıyorlar mı acaba :S veya donmuş devlerin bulunduğu buz özel bir buz mu, chinjaonun hazinesini sakladığı buz gibi? donmuş devleri canlandırmak için morianın meyvesi de var aslında o da isteniyor olabilir. şu an bi de çok mistik meyveler görmeye başladık görmediğimiz bişiler olabilir.

bi de donmuşları diriltme deyince, lokinin meyvesi bu işe yarıyorsa, en son bi tane klon vegapunk getirtmişlerdi, belki ilk önce onu canlandırarak başlayabilirler. tabi bu flashback falan geçtikten sonra

• Like
Tepkiler: kaizokuou
İkisi olarak da diyelim
O kadar derin bir karakter One Piece de maalesef yok. Belki biraz Shanks, eğer beklentileri karşılarsa, yani bir yandan çok neşeli, cıvık iken, önemli anda ciddileşebilen ,her zaman dışarıya aktardığından daha fazla gizemi barındıran biri olması sebebiyle.

Sevgi olayına gelirsek, o kadar bağ kurabildiğim, etkilendiğim bir çar maalesef OP de olmadı.

OP de favori karakterim Garp idi. Mentor karakter olarak Jiraiya ile ortak bir yanları olarak maalesef ortaklıklar bununla sınırlı.
Rayleigh belki daha yakın, zira onu da severim ancak onun da cool olmak hariç derin bir yanı henüz yok.

• Like
Tepkiler: İnari
Bu arada, Hancock'un taşlaştırma gücü, meyvesinden bağımsız bir şey anladığım kadarıyla, güzellik ile kral hakiyi birleştiren garip bir etki gibi geliyor bana.

Zira Shakky ve Gloriosa ikisi de yaşıyor, onlar meyvenin eski sahipleri olamazlar. Ha Kuja savaşçıları arasında bu meyvenin gizemli bir aktarımı yapılıyorsa onu bilemem tabi.

Bu arada, Hancock'un taşlaştırma gücü, meyvesinden bağımsız bir şey anladığım kadarıyla, güzellik ile kral hakiyi birleştiren garip bir etki gibi geliyor bana.

Zira Shakky ve Gloriosa ikisi de yaşıyor, onlar meyvenin eski sahipleri olamazlar. Ha Kuja savaşçıları arasında bu meyvenin gizemli bir aktarımı yapılıyorsa onu bilemem tabi.
Meyveleri kutsallar zorla yedirmemiş miydi Hancock ekibine 🤔

• Wow
Tepkiler: twei

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü