Spoiler 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    48
Elbaf’a 48 yıl önce gitmiş. Arıkovan’ı 44 yıl önce ele geçirilmiş oluyor.
c27798w.jpeg
Yani yanına geleceğim dedikten 8 yıl sonra mı gitmiş cidden oraya. Hayır bir de sonraki bölümde patırt diye reverie olayına giriyor ve o yılın reverie'si diyor.
Bu Oda hiç mi oturup nasıl timeline yapılır öğrenmemiş. op değil tenet sanki.

Alla alla. Yetim, sokakta kalmış haliyle çocukken alınıp yuva edindiği gemide kardeşim diyebileceği adamı meyve için sırtından bıçaklayan, bütün tayfasına ihanet edip hepsini ölüme sürükleyen, ona yıllarca babalık yapmış kaptanını öldüren adamın fanı mı ahlak ile ilgili ahkam kesiyor.
Ben bir kere olsun Karasakal iyi bir karakter dedim mi Karakter neyse o bi kulpa sokmaya çalışmıyorum ki zaten.Evet kötü karakter fanı olduğum için neyin kötü olduğunu sezebiliyorum :D

• Wow
Tepkiler: ch3rlo
Bu Oda Bogards'a ekran süresi vermemeye yemin etmiş resmen.
Garp'ın sağlam bir sağ kolu olmaması çok fazla sırıtıyor, mesela Roger korsanlarına saldırdığı an karşısında Roger - Rayeigh - Gaban var. Üç tane kral hakisi kullanıcısının olduğu tayfaya dalıyor, yanındaki denizcilerinde 1 2 tanesinin güçlü olması lazım. Bu Bogard veya bir başkası olabilir ama adam inatla çizmiyor. Ne oldu mesela? Roger ve Garp birbirine saldırdılar sonrasında savaş nasıl bitti, hiç mantıklı değil.

Seride böyle çok şey var, bir olay yaşanıyor ve okuyucular sonucunu görmeden bitiyor. Oradan Garp nasıl çıktı, hiç kimse neden zarar görmüyor? Roger ve Garp lafta "onları ezin" diyorlar ama günün sonunda kimseye bir şey olmadan ayrılıyorlar. Adam seriyi yazarken 0 mantıkla yazıyor, sorgulamamak için kafayı hiç kullanmadan okumak lazım. Seri boşluklarla dolu.

Garpın efsane olduğu geçmişi iyi yansıtmaya çalışıyor yanında birileri olsa Efsaneleşemez diye düşünüyor herhalde Eichiro Oda ama tek başına ortalığı karıştıran adam yanına 2 3 kişi daha alsa Roger korsanlarını Impeldowna tıkacak seri başlamadan bitecek olmaz öyle. :D

Garp'ın sağlam bir sağ kolu olmaması çok fazla sırıtıyor, mesela Roger korsanlarına saldırdığı an karşısında Roger - Rayeigh - Gaban var. Üç tane kral hakisi kullanıcısının olduğu tayfaya dalıyor, yanındaki denizcilerinde 1 2 tanesinin güçlü olması lazım. Bu Bogard veya bir başkası olabilir ama adam inatla çizmiyor. Ne oldu mesela? Roger ve Garp birbirine saldırdılar sonrasında savaş nasıl bitti, hiç mantıklı değil.

Seride böyle çok şey var, bir olay yaşanıyor ve okuyucular sonucunu görmeden bitiyor. Oradan Garp nasıl çıktı, hiç kimse neden zarar görmüyor? Roger ve Garp lafta "onları ezin" diyorlar ama günün sonunda kimseye bir şey olmadan ayrılıyorlar. Adam seriyi yazarken 0 mantıkla yazıyor, sorgulamamak için kafayı hiç kullanmadan okumak lazım. Seri boşluklarla dolu.
Twitter ergenleri bu adama bir de Şekspir falan diyorlar ya.
Hayatlarında üç sayfadan uzun bir şey okumamış çocukların gazına gelip millete reading comprehension falan diyor bir de :ROFLMAO:

3 kral hakili adam olsa nolur, adam korsanlar krali olmasina ragmen resmi olarak bilinen tek yendigi savas Squard ve tayfasi ile onda da Squard yasiyor. (baska varsa da ben hatirlamiyorum). Digerleri ya ciddi degil ya da mucizevi sekilde Roger kurtuluyor.

Roger'in varligi Garp'a eksi yaziyor bence :(

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü