Spoiler 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    48
bu sahnede herkes gök yarılmadı diye hüsran'a uğramış durum da :D. fatih'in hakisi kaplamalı vuruş yapmışlar ama bence ileri seviye fatih'in hakisi var bu saldırılar da . Gaban'ın kutsal şövalyelere kullandığı. sanırım bu seviye de gökyüzü vesaire ayrılmıyor olabilir. düz silahlanma hakisi ile vuruş yaptıklarını düşünmüyorum ben.çünkü fatih'in hakisi ile olan saldırının ne kadar önemli ve güçlü olduğunu kaido ve kutsal şövalyeler'den öğrendik. bunlar da köpek gibi birbirlerini öldürürcesine saldırmışlar kesin fh var..

bu sahnede herkes gök yarılmadı diye hüsran'a uğramış durum da :D. fatih'in hakisi kaplamalı vuruş yapmışlar ama bence ileri seviye fatih'in hakisi var bu saldırılar da . Gaban'ın kutsal şövalyelere kullandığı. sanırım bu seviye de gökyüzü vesaire ayrılmıyor olabilir. düz silahlanma hakisi ile vuruş yaptıklarını düşünmüyorum ben.çünkü fatih'in hakisi ile olan saldırının ne kadar önemli ve güçlü olduğunu kaido ve kutsal şövalyeler'den öğrendik. bunlar da köpek gibi birbirlerini öldürürcesine saldırmışlar kesin fh var..
Burada anlatıcı gençliklerine vurgu yapıyordu. Belki daha o kadar güçlenmemişlerdir.

• Like
Tepkiler: ErsiN.
Alev gibi bölüm ama bu flashback sahnelerinde yılları falan daha düzgün vermesi ve bazı detayları da atlamaması gerekiyor.

Xebec'in Kaido'yu Harald'a laf etti diye dövmesini beklemezdim, baya saygı duyuyor belli ki. Ama tabi bu saygının en altında Harald'da duyduğu ihtiyaç yatıyor büyük ihtimalle.

Garp ve Roger eminim denize açıldıkları günden bu yana rakipler. İkisi de birbirlerine bilenik ve WB vs Roger gibi sırıtarak da bakmıyorlar birbirlerine, baya düşmanca bakıyorlar. Roger hele, adını duyar duymaz kavgaya koşuyor. Garp'ı anlarım denizci olduğu için ona takık olmasını da Roger niye takık acaba özellikle.

Rocks korsanları fesfena. Bu tayfanın iç çatışma olmadan dağılması pek mümkün değil. Mutlaka God Valley'de ihanetler ve satışlar oldu yoksa bunları Garp-Roger-Garling falan birleşse de alamaz, hepsi ayrı yaratık. Büyük ihtimalle God Valley'de Xebec'in düşüşünü görünce geri kalanlar yağmasını yapıp kaçtı.

Loki zingosunun çok temiz bir dayağa ihtiyacı var. Neyse ki Xebec ileriki bölümlerde bunu yapacak.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü