Luffy'nin Hancock'dan etkilenmemesi gibi daha çok. Sek erkek.Kainatın en güzel yaratımı olan güzel kadın yerine Roger'a takıntılı olmak...
![]()
Adam evli napsin iki güzellik görünce dibi mi düşsün sadık erkek böyle bir şey iste Roger gibi andavallara denk gelmemek lazimKainatın en güzel yaratımı olan güzel kadın yerine Roger'a takıntılı olmak...
![]()
Xebec, God Valley’ Shakky için bastı diyorlar. Bu çıkarsa Xebec’cilerin çekeceği var.
Luffynin durumu daha çok şu gibi ustaLuffy'nin Hancock'dan etkilenmemesi gibi daha çok. Sek erkek.
Luffy, Ace ve Sabo dağda büyüdüğü için onlara hep şap yedirmişler. Çok şaptan Luffy cinsellikle olan tüm bağlarını kesmiş. İstençsiz bir velede dönüşmüş. Sonra Shanks'la tanışınca her şey değişmiş. Dağ Haydutları Shanks'ın üzerine işeyince "oha korsan olursam bana da her gün yaparlar mı bunu?" diye düşündü. Bellamy'e kızmasının sebebi buydu. Bellamy her şeyi yaptı ama Luffy'nin üzerine işemedi. Yamyamdı ama tuvalet eğitimi fevkaladeydi. Korsanlar Kralı olmak da bahane. Luffy sadece Shanks gibi olmak istiyor.Luffy'nin Hancock'dan etkilenmemesi gibi daha çok. Sek erkek.
Garp gelince Shakky'i direkt kaçtı. Garp'ı, Roger'ı etkilediği gibi etkileyemeceğini biliyordur.
Testosteron tavan kaslar fışkırıyor ve kadınlarla ilgilenmiyor. Reis şüphelendi.
katılıyorum abartıldığı kadar güzel değil. Rogue daha güzel buna da katılıyorum. Reiju bile daha güzelBence abartıldığı kadar yok. Rogue daha güzel.