Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
-
Vitrin konusu
Ya annesi çıkarsa Silver Axe ona da karşı mısın?Biri birinin babası çıkmasın artık yeter
![]()
Ya annesi çıkarsa Silver Axe ona da karşı mısın?Biri birinin babası çıkmasın artık yeter
![]()
Halası çıkarsa okeyimYa annesi çıkarsa Silver Axe ona da karşı mısın?
İkinci meyveyi ilk yediğinde Marco bedenine atıfta bulunuyordu aslında. Bu kadar bilgiye sahipken Yami'dense Nika'nın kayıp parça olacağını biliyor gibi.İki meyveden biri Yami Yami çıkarsa daha güzel olur. Teach'in bedenden ötürü değil de yamiden ötürü iki meyve kullanabilmesine bağlayıp 2 meyveyi kendi bünyesinde toplaması baba mirasına atıf olur. Xebec meyvenin birini ikna edemediği adama yedirmeye çalışıyordu. Teach babasının hedefini tek bünyede toplamış olur.
Neşeli Oğlan hariç kimse aktif edemiyordu sanki Nika'yı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?İkinci meyveyi ilk yediğinde Marco bedenine atıfta bulunuyordu aslında. Bu kadar bilgiye sahipken Yami'dense Nika'nın kayıp parça olacağını biliyor gibi.
İki meyve işi direkt Yami ve Nika'ya götürüyor beni de. Ama bölümdeki gerçek gücünün tetiklenmesine atıf işi bozuyor.
Nika meyvesinin nasıl Luffy gibi şen şakrak deli çatlak bir tipe ihtiyacı varsa Elbaf meyvesinin de belki antik dev kanından birine ihtiyacı vardır uyandırılabilmesi için.İkinci meyveyi ilk yediğinde Marco bedenine atıfta bulunuyordu aslında. Bu kadar bilgiye sahipken Yami'dense Nika'nın kayıp parça olacağını biliyor gibi.
İki meyve işi direkt Yami ve Nika'ya götürüyor beni de. Ama bölümdeki gerçek gücünün tetiklenmesine atıf işi bozuyor.
Ergenliğine verdik. Sanji fanı adamsın dediğin lafa bakRoger ne pis bir adam çıktı ya. Hayal kırıklığı...
Nika meyvesinin nasıl Luffy gibi şen şakrak deli çatlak bir tipe ihtiyacı varsa Elbaf meyvesinin de belki antik dev kanından birine ihtiyacı vardır uyandırılabilmesi için.
Bütün bu Tiç hakkında söylenenler (hiç uyumaması, them/them olması, tuhaf bedeninin olduğu söylenmesi falan) bana nedense Tiç'in normal bir doğum yoluyla dünyaya gelmediğini ve Xebec'in çarpık girişimlerinin birinin sonucu olarak doğduğunu hissettiriyor.
Nika tetiklenince Neşeli oğlan oluyorsun sanki yha. Çokbilmiş'in sonunda Joyboy fbsini görmemiş olsaydık Elbaf'taki meyveye lastik meyvesi, o İmu'nun odadaki şapkaya da joyboy şapkası derdik ama işler başkalaştı.Neşeli Oğlan hariç kimse aktif edemiyordu sanki Nika'yı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
Evet, Tiç'in antik kandan ötürü böyle bir bozunum yaşamış olabileceği fikrine ben de sıcak bakıyorum. Olur da Elbaf'la ilişkilendirilen meyveyi karanlık meyvesi olarak görürsek değişik işler görebiliriz:dNika meyvesinin nasıl Luffy gibi şen şakrak deli çatlak bir tipe ihtiyacı varsa Elbaf meyvesinin de belki antik dev kanından birine ihtiyacı vardır uyandırılabilmesi için.
Bütün bu Tiç hakkında söylenenler (hiç uyumaması, them/them olması, tuhaf bedeninin olduğu söylenmesi falan) bana nedense Tiç'in normal bir doğum yoluyla dünyaya gelmediğini ve Xebec'in çarpık girişimlerinin birinin sonucu olarak doğduğunu hissettiriyor.