İnari
★★★
Zoroya wanoda ladykiller diyolardı, Roger korsanlarının ladykiller ı da Rayleigh'miş.
zaten bilinen bir şeydi denk oldukları da ispatı kimilerinin hoşuna gitmedi gibi :dGarp'ın Roger'la aşağı yukarı denk olduğunu öğrenmek büyük bir olay mıydı
Yıllarca Smoker = Garp dendiği için evet çok büyük olay.Garp'ın Roger'la aşağı yukarı denk olduğunu öğrenmek büyük bir olay mıydı
Loki flashbackinde neden bu savaşı bu kadar detaylı gördük orayı çözemedim ben. Bari haftaya da Tanrı Vadisi'ni çizse.Garp'ın Roger'la aşağı yukarı denk olduğunu öğrenmek büyük bir olay mıydı
Loki'yle bağlantılı karakterleri de çiziyor bi yandan, ben Gabandan beklerdim bu fbyi ama severiz böylesini deLoki flashbackinde neden bu savaşı bu kadar detaylı gördük orayı çözemedim ben. Bari haftaya da Tanrı Vadisi'ni çizse.
Flashbacklerin %70’inde Loki yok. Adam yaşamadığı olayları anıyor. Çok büyük.Loki flashbackinde neden bu savaşı bu kadar detaylı gördük orayı çözemedim ben. Bari haftaya da Tanrı Vadisi'ni çizse.
Ya bu Roger Tanrı vadisinde Stussy yengemize yürümüşse @Whitebear D @Invictus Vol. 3
Usta bana yıllardır Sanji için ne dendiğini kafa taksam tımarhanedeydim şu anYıllarca Smoker = Garp dendiği için evet çok büyük olay.
Biri yıllarca sana Smoker dengi dese terapiye bile başlarsın.
Kiku x Zoro...Zoroya wanoda ladykiller diyolardı, Roger korsanlarının ladykiller ı da Rayleigh'miş.