Spoiler 1156 Spoiler Yorum Konusu

NIka Güneş Tanrısı Yamiyi de Ay Tanrısı felan diye düşünürsek olabilir.Peki Karasakal bu yamiyi Xebecin notlarından mı öğrendi de bu kadar peşine düştü?
Bilmiyorum Dune okudun mu ama orada bir karakterin içinde birden fazla aynı soydan olduğu kişiler yaşayabiliyordu. Öyle bir durum olabilir

Yav bu ne Allah aşkına? Xebec'in Galley La'yı araması ve iki şeytan meyvesi aradığını söylemesi hariç ilgi çekici şeyler yok. Klasikleşmiş şeyler "VAY BE ADAMLARA BAK KRAL HAKİ TOKUŞTURUYOLAR"
Roger niye kuja ile kapışıyor? Kuja'nın geleneğinde yenildiği korsanın eşi olma gibi bir şey mi var varsa hak veririm Rogera.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
Vay be Garp ne şov yapmış be. Shanksçı spoiler paylaşıcıları bu yüzyılın şovunu saklamak için perişan olmuş olmalı.
Düşünsene dünyaya nam ve korku salmış bir korsan tayfasısın ve dünyaya nam salmış başka bir korsan tayfasıyla çatışıyorsun. Sonra ufukta bir tane denizci görünüyor ve çatışmayı anında bitirip kaçmaya çalışıyorsun.

nNaR64j.jpeg

Bu elemanı merak ettik. @Montana @sensey @Frost @ch3rlo

Roger ve Garp arasında herhangi bir kapışma anı görememiştik. Sadece haki çarpışması bile olsa görmek sevindirdi beni. Oda'dan fazlasını beklemiyorum zaten Roger vs WB içinde aynısı yapmıştı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü