Spoiler 1156 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano’nun altında kalmaması için Elbafı daha önemliymiş gibi göstermeye çalışıyor. Çıtayı yükselteceğim ayağına. Böyle olunca Wano tırt gibi gözüktü.

Benzer ilerliyor. Wano fbsinde Roger ve Wb ile giriş yaptı ve onlar baya hype oldu. Pone okuma işini ve poneleri önemli gösterdi fbde. Burada daha yüksekten girmek için Xebec ile başladı. Im ile karşı karşıya getirdi. Ponelerin yerini de 2 efsane şeytan meyvesi ve Galley La devleri aldı.
wano hala çok değerli. antik silah barındıran kaç ülke var? Elbaf ın değeri efsanevi meyveden geliyor

Elbaf hep yüksekteydi ki. Linlin'nin end game planı bile Elbaf'ı almak üzerine kurulu.
Diğer mesaje ithafen dedim. Daha çok lore üzerinden baktım ben. Elbaf’ın hikayede Wano’dan daha çok önemi var gibi geliyor.

Güç olarak bana kalsa ne Wano’yu ne de Elbaf’ı yücelttiği kadar işleyemedi. Bana geçmedi yani.

Akainu şöyle Wano’dan çekiniyoruz diyor. Ama bakıyorsun. Oden ölmüş en büyük savaş güçleri 9 kın kalmış. Elbafa bakıyorsun. Şöyle savaşçı ülke diye anlatılıyor. Loki olmasa elle tutulur bir Dorry ve Brogy var gibi duruyor. Lokiyi de hapsetmişler gerçi.

Roger'a + yazar, adam Garp gibi bir yaratığı yaralayabilmiş. @İnari @Frost
anladığım kadarıyla bulut yarılmadıysa ve saldırıları birbirine değdiyse ileri seviye fatih'in hakisi kullanmışlar gibime geldi. Luffy ileri seviye gözlem ileri seviye silahlanma ve elbaf'ta da ileri seviye fatih'in hakisi kaplı saldırı öğrenip her güçte ustalaşmış olacak. geçmişte ki güçlü korsanlar roger,xebec, ve denizci Garp ileri seviye fatih'in hakisi kullanan canavarlar. şuan bunu güncel olarak seri de Garp'ı saymayalım prime dönemi değil bir tek Shanks ve Gaban yapıyor. Kaido ve Big mom da yapmadı. yani Luffy bu yeni güç ile yine baya bir güçlenmiş olacak.

• İmza
Tepkiler: ch3rlo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü