redteror
★★★
Çok şükür ki kalmadıAce mi kaldı usta? En son babasından izinsiz Wano’ya gittiği için aile şiddetine maruz kalmıyor muydu?

Çok şükür ki kalmadıAce mi kaldı usta? En son babasından izinsiz Wano’ya gittiği için aile şiddetine maruz kalmıyor muydu?
Manevi dedesine özenmiş işte. O da yonkou olmayan yonkou adası basıp poz kesiyordu. Gerçi tam kesemedi:dWano’ya gidip heykel dövmüştü.![]()
Heykelini bile yenmekte zorlandı. İyi ki Kaido’ya denk gelmedi. Gerçi belki daha iyi olurdu di mi @redteror ? Kaido tarafından dövülüp, büyük savaşa katılması için derdest edilseydi ölmezdi.Wano’ya gidip heykel dövmüştü.![]()
Biz çok şükür ki öldü kurtuldu diyoruz adam illa yaşatacak Ace'i, ben ölü karakter severim reis Lotr'da da en fazla boromir severdim xDHeykelini bile yenmekte zorlandı. İyi ki Kaido’ya denk gelmedi. Gerçi belki daha iyi olurdu di mi @redteror ? Kaido tarafından dövülüp, büyük savaşa katılması için derdest edilseydi ölmezdi.![]()
Manevi dedesine özenmiş işte. O da yonkou olmayan yonkou adası basıp poz kesiyordu. Gerçi tam kesemedi:d
Garp: Alo alo.. Hmm evet, Teach amazon lilyde mi görünmüş, tamam hallediyorum.
![]()
Ya yalandan birbirlerini pışpışlayan öğretmen/öğrenci tiyatrosunu yemedik kardeşim. Allahtan şiryu oradaydı da kalpazana hak ettiğini verdi.King’le Queen bile yoktu lan. En azından Yonkounun adamlarıyla doluydu o ada. Artık Ace mi çok şanslıydı? Orasını ben bilmem ama, koca Yonkou Kaido ve tüm tayfası aynı gün tatile çıkmış. Garp’ın bastığı yer filo amirali doluydu.
Shiryu övecek kadar düşmeni beklemezdim. İşkenceci öven bi adamsın sen püüüüüüü.Ya yalandan birbirlerini pışpışlayan öğretmen/öğrenci tiyatrosunu yemedik kardeşim. Allahtan şiryu oradaydı da kalpazana hak ettiğini verdi.
Shiki'nin rakibi olarak görülüyormuş, düşündüğümden daha güçlü çıktı Silver Axe.Ortalık Wanolu yamyamlarla doldu.