Spoiler 1156 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano’ya gidip heykel dövmüştü. :ROFLMAO:
Manevi dedesine özenmiş işte. O da yonkou olmayan yonkou adası basıp poz kesiyordu. Gerçi tam kesemedi:d
Garp: Alo alo.. Hmm evet, Teach amazon lilyde mi görünmüş, tamam hallediyorum.
monkey-phone-call.gif

Heykelini bile yenmekte zorlandı. İyi ki Kaido’ya denk gelmedi. Gerçi belki daha iyi olurdu di mi @redteror ? Kaido tarafından dövülüp, büyük savaşa katılması için derdest edilseydi ölmezdi. :ROFLMAO:
Biz çok şükür ki öldü kurtuldu diyoruz adam illa yaşatacak Ace'i, ben ölü karakter severim reis Lotr'da da en fazla boromir severdim xD

Manevi dedesine özenmiş işte. O da yonkou olmayan yonkou adası basıp poz kesiyordu. Gerçi tam kesemedi:d
Garp: Alo alo.. Hmm evet, Teach amazon lilyde mi görünmüş, tamam hallediyorum.
monkey-phone-call.gif

King’le Queen bile yoktu lan. En azından Yonkounun adamlarıyla doluydu o ada. Artık Ace mi çok şanslıydı? Orasını ben bilmem ama, koca Yonkou Kaido ve tüm tayfası aynı gün tatile çıkmış. Garp’ın bastığı yer filo amirali doluydu.

King’le Queen bile yoktu lan. En azından Yonkounun adamlarıyla doluydu o ada. Artık Ace mi çok şanslıydı? Orasını ben bilmem ama, koca Yonkou Kaido ve tüm tayfası aynı gün tatile çıkmış. Garp’ın bastığı yer filo amirali doluydu.
Ya yalandan birbirlerini pışpışlayan öğretmen/öğrenci tiyatrosunu yemedik kardeşim. Allahtan şiryu oradaydı da kalpazana hak ettiğini verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü