Montana
★★★★
Kaido’nun Rocks yıllarında uğradığı zorbalık. Bundan sonra gariban lobisinin himayesindedir. Kaido fanlarının çoğu Xebec saflarına geçer zaten.
Şakki iyiymiş maşallah inşallah.
O durumda ben olsam kalp sadece gözlerimde çıkmaz ya o yüzden bir şey demiyorum.Roger'ın zavallığına ne diyorsun?
Adam burada 15 yaşında yav, üstüne bir sonraki sahnede Xebec'e saldırmaya çalışıyor, Ganzui tutuyor kendisini. Dikkat edersen Xebec'te kılıcını çekmiş bu sefer.küçük Korsan Kaidou
![]()
Luffy, Zoro, Roger var bildiğim kadarıyla. Luffy'e öyle tekme atsa Luffy ağzının ortasına yumruğu sallardı Xebec Qubec dinlemezdi.Ayrıca amiral tekleyen Xebec'ten bahsediyoruz. Bu adam karşısında 15 yaşında bu hale düşmeyecek bir karakter yok seride.
Tayfasında bu muameleye rağmen duruyorsa Kaido’da sorun var demektir. Düz bir kavgada tekme yemek değil olay. Sanırım bu konuda yanlış anlaşılıyorum.Adam burada 15 yaşında yav, üstüne bir sonraki sahnede Xebec'e saldırmaya çalışıyor, Ganzui tutuyor kendisini. Dikkat edersen Xebec'te kılıcını çekmiş bu sefer.
Ayrıca amiral tekleyen Xebec'ten bahsediyoruz. Bu adam karşısında 15 yaşında bu hale düşmeyecek bir karakter yok seride.
Usta, Zoro diğer ikisinin arasında şöyle kalmış:Luffy, Zoro, Roger var bildiğim kadarıyla. Luffy'e öyle tekme atsa Luffy ağzının ortasına yumruğu sallardı Xebec Qubec dinlemezdi.
Harudjin tutuyor Luffy'i tutulması gerekiyorsa.Luffy, Zoro, Roger var bildiğim kadarıyla. Luffy'e öyle tekme atsa Luffy ağzının ortasına yumruğu sallardı Xebec Qubec dinlemezdi.
Ya usta sen hiç konuşma bu konuda. Xebec, Sanji'nin ağzına öyle vursa, Sanci "Babacık lütfen sol yanağıma da vurur musun?" der.Usta, Zoro diğer ikisinin arasında şöyle kalmış:
![]()
Harudjin tutuyor Luffy'i tutulması gerekiyorsa.
Dövüşmek istediği halde neredeyse tek attığı biri tarafından engellendi işte.Ya usta sen hiç konuşma bu konuda. Xebec, Sanji'nin ağzına öyle vursa, Sanci "Babacık lütfen sol yanağıma da vurur musun?" der.
Kralı gelse tutamaz Luffy'i öyle bi durumda geçeceksin onu.