Montana
★★★★
Sümsüğün tekiymiş. Kid kadar olamadı bu eski nesildekiler.
Sümsüğün tekiymiş. Kid kadar olamadı bu eski nesildekiler.
Hepimiz xebec şöyle xebec böyle dedik de bu adam bu kadar şeyi nasıl biliyor?Xebec bu kadar bilgiye nasıl sahipKendi soyunda Buccaner'lerin Nika anlatısına benzer bir anlatı mı var acaba...
Hakilerden ötürü birbirleri arasında oluşan mesafe de korkunç. Birbirlerine beş kilometre mesafeden vurmuşlar. Mangaka yakın çizim yapmasa çarpışanların kim olduğunu göremeyeceğiz. Temassız hakide Guiness Rekorlar Kitabı'na girdiler.Edward reis de insan o da yanılır xD
Ben şahsen gücendim, darıldım, bu kadar büyük çarpışma bu evrene fazla. Ne izliyoruz yani biz ? Warhammer 40k mı bu arkadaş, çarpışa çarpışa galaksiyi yırttı ibneler xD
Adında D var, mutlaka birileri kulağına bir şeyler üflemiştir.Xebec bu kadar bilgiye nasıl sahipKendi soyunda Buccaner'lerin Nika anlatısına benzer bir anlatı mı var acaba...
Alıyor da olabilir. Imu'nun karşısına geçen bir arkadaş sonra Hükumetle bir takım anlaşmalar yapmaktan da geri durmuyor.İstihbarati kimi fareler gibi hükümet den de almıyor nerden geliyor bu kadar bilgi buna gerçekten