İnari
★★★
Rocks korsanları tamamlanmış gibi duruyor, en kötü 2 bölüme tanrı vadisi görürüz bence
Şebek arasın aramasın kerametin meyvede olduğu 100 bölümdür anlatılıyor zaten xDKeramet meyvedeymiş. Koskoca Xebec Nika meyvesini arıyor dünya hükümetini devirmek için.
Xebecin aradığı meyve Gura Gura denildi mi?Şebek arasın aramasın kerametin meyvede olduğu 100 bölümdür anlatılıyor zaten xD
İstediğin şey kanatlarım çıksın gökte kuş olayım gibi birşeyYa biz her dövüşü öyle çizsin istemiyoruz zaten. Ortalama bir seri içerisinde zaten Madara vs Hashirama ne bileyim Hisoka vs Kuroro ya da Gojo vs Sukuna baş yapıtlığı bir ya da iki tanedir. Biri ikiyi geçmez bu sayı. Oda'nın 1100 küsur sayılık serisinde bi tane böyle dövüş yok. Bir tane bile yok. Geçmişe gitmişken bir Garp vs Roger çiziversin. Yalandan "Birbirimizi ölümün kıyısına getirdik" dedirtmesini biliyor karakterlere.
Ayrıca Oda'ya acımamı mı bekliyorsun? Ölümsüzdü çart çurt diye? Oda dediğin adam sürekli kaliteli et ve balık yemekten GUT hastası olmuş bir adam. Köpeğin işi ne? Servetinin hakkını versin bir tane bak iki tane istemiyorum bize bir tane Hisoka vs Kuroro versin yeter.
Sadece aradığı meyvelerden birinin elbafta olduğunu söylemiş.Xebecin aradığı meyve Gura Gura denildi mi?
Ben öyle bir şey demedim. Kokayı kullanma yoğunluğu siyah kılıç için kilit noktadır dedim. Roger gibi adamlar kılıçta çentik oluşmasına pek takmaz diye düşünüyorum. Ama Mihawk takıyor. Çentiksiz kılıçla övünüyor. Koka da sertleştirdiği için çentik istemeyen biri için en uygun b. haki tekniği. Yani Mihawk bilhassa bunu kullanıyordur, uzun bir süreç sonunda da koka rengini kılıca veriyordur, dedim. Yoksa onlar da zaten b. haki kullanıyordur. Bunu Roma'yı keşfetmiş gibi söylemenin manası ne?![]()
Ya bak cidden çok iyi bir noktaya değinmişsin. Gerçekten de OP'ta öyle bir "efsane dövüşü" yok, o kadar beklenmesine ve merak edilmesine rağmen hem de. Verdiğin örnekler çok yerinde. Bazı serilerde böyle sürekli övülen, güçlerinden hayranlıkla bahsedilen, efsanevi düellolarından söz edilen bazı karakterler vardır ve istisnasız bütün okuyucular da onları ve o efsanevi dövüşlerini merak ederler. Diğer serilerde bu merak öyle ya da böyle giderildi bir şekilde bu bahsettiğin dövüşlerle ama one piece'te merak edilen ve heyecanla beklenen onca karakter ve dövüş varken (Garp v Roger, WB v Roger, Mihawk v Shanks, Sakazuki v Kuzan) kılıç tokuşturmak dışında tek bir sahne çizmedi adam bugüne kadar. Ne kadar sövsek az.Ya biz her dövüşü öyle çizsin istemiyoruz zaten. Ortalama bir seri içerisinde zaten Madara vs Hashirama ne bileyim Hisoka vs Kuroro ya da Gojo vs Sukuna baş yapıtlığı bir ya da iki tanedir. Biri ikiyi geçmez bu sayı. Oda'nın 1100 küsur sayılık serisinde bi tane böyle dövüş yok. Bir tane bile yok. Geçmişe gitmişken bir Garp vs Roger çiziversin. Yalandan "Birbirimizi ölümün kıyısına getirdik" dedirtmesini biliyor karakterlere.
Ayrıca Oda'ya acımamı mı bekliyorsun? Ölümsüzdü çart çurt diye? Oda dediğin adam sürekli kaliteli et ve balık yemekten GUT hastası olmuş bir adam. Köpeğin işi ne? Servetinin hakkını versin bir tane bak iki tane istemiyorum bize bir tane Hisoka vs Kuroro versin yeter.
Karasakalın tayfası bir yerleri geçecek denmedi ki seride.Xebec nasıl tayfasını belli bir eşiği atlamak icin kullandı karasakal da aynı o şekilde ayıya dayı diyecek tayfası belli bi tayfayı geçecek diye bahsedilen sadece luffy olmuştur.Karasakalın tayfa toplamasında ki tek amaç işini kolaylaştırmak gerekirse birilerini feda etmek.