mihawk'a eksi yazalım.@Montana Garp'a kılıç saldırıları işlemiyor herhalde...
Sanji'ye artı yazalım.

mihawk'a eksi yazalım.@Montana Garp'a kılıç saldırıları işlemiyor herhalde...
Sanji'ye artı yazalım.
ben kişi bozukluğu falan bilmem cinsiyetine bakarımPuding'de dissosiyatif kimlik bozukluğu vardı ama çift kişilikli. Diğer yüzünü niye konuşmuyorsun. Çok seviyordu Sanji'yi![]()
Bilmiyorum da fark eden bir şey olmaz. Kid o yaşta da kendini o duruma düşürmezdi. Fatih olmayı daha fazla hakediyor.Herif ilk kez Roger ve Garp'ın çarpışmasını çiziyor, zerre özenmemiş. Gerçi güç olarak gençlik dönemleri diye belirtmiş, ama daha iyi çizebilirdi.
Kaido orada 15-16 yaşında değil mi?
Demir gülle diye boşuna dememişler@Montana Garp'a kılıç saldırıları işlemiyor herhalde...
Sanji'ye artı yazalım.
Al işte erkek kafası. Olaya düz bakarben kişi bozukluğu falan bilmem cinsiyetine bakarım. .
e kendisi de at hırsızı zatenallaşkına bi teach'in ekibe bak bi de babasının ekibe bak. tiç nerde at hırsızı var toplamış
Aman aman sabahtandır kurtulmaya çalışıyorum zaten xDBenim için bir yav he he der misin?![]()
ne demek istiyorsun? psikoloji kadınların anlamsız davranışlarını anlamlandırmak için uydurulmuş bir bilimdir mi demeye çalışıyorsun???Al işte erkek kafası. Olaya düz bakar![]()