Fruit Punch Samurai
★★★★
nasıl yani, tipini sevmediğimiz karaktere at hırsızı diyemiyor muyuz :SEee yani burda alıntılamanda ki amaç seride ki her karakteri görmene gerek yok sadece hoşuna giden karakterlerle ilgilenilirsin olur biter.
Konunun yeri burası mı ne yazıyor yukarda 1156 spoiler yorumları sence yeri burası mı?nasıl yani, tipini sevmediğimiz karaktere at hırsızı diyemiyor muyuz :S
bölümde teach in babasının tayfası var, buradan teachin tayfası ile karşılaştırıyorum. asıl bunun yeri burası mı? "Reelde dış görüşü yargılayamadıkları için içine atan gelmis burda teache at hırsızı diyor bu kadar da doldurmayın kendinizi Güzelliğin ön planda olduğu bir seri okumuyoruz aman ha sakin." çizgi karakterler üzerinden reel insanlara laf atmıyorum, direkt çizgi karakterlere at hırsızı diyorum. sen neye alındın anlamadımKonunun yeri burası mı ne yazıyor yukarda 1056 spoiler yorumları sence yeri burası mı?
Spoiler konusuna giriyoruz belki önemli bilgi vardir diye teachin at hırsızlığından bahsediliyor göz kanatan fan artlar diye konu var oraya atarsin foto yazarsın gönlünce konu dışına çıkılmamış olur.Xebec tayfasıyla Karasakalın at hırsızlığının ne alakası var kardeş konuyu nasıl bağlayabildin.Burada spoiler ile ilgili konuşuluyor sanıyordum ben yanlış biliyormuşum demek ki.bölümde teach in babasının tayfası var. asıl bunun yeri burası mı? "Reelde dış görüşü yargılayamadıkları için içine atan gelmis burda teache at hırsızı diyor bu kadar da doldurmayın kendinizi Güzelliğin ön planda olduğu bir seri okumuyoruz aman ha sakin." çizgi karakterler üzerinden reel insanlara laf atmıyorum, direkt çizgi karakterlere at hırsızı diyorum. sen neye alındın anlamadım
Shanks MF öncesi ...![]()
Kaido'yu zorbalayanlar tam liste miymiş şimdi bu?