Spoiler 1156 Tahminler ve İpuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp gelince tabi ki kaçıyorlar. Roger korsanları Shakki hipnozundan kaçmaya fırsat bulamamış hjsdkjdg

Kılıca yumruk atmak nasıl bir seviyedir. Kılıç fanlarını örseleyecek bir bölüm geliyor gibi.

Duyumcuların attığı tweetlerden gaza gelerek bölüm için beklentiye girdim, maalesef yine şaşırtmadı.

Garp gelince tabi ki kaçıyorlar. Roger korsanları Shakki hipnozundan kaçmaya fırsat bulamamış hjsdkjdg

Kılıca yumruk atmak nasıl bir seviyedir. Kılıç fanlarını örseleyecek bir bölüm geliyor gibi.

Roger güya süs niyetine kılıç taşıyordu. Asıl ben Roger fanları ne diyecek onu merak ediyorum, senelerce isimli kılıç diye laf atıp, yumruk atan, tanrı meyvesiz adama en iyi 12'den kılıçla karşılık vermiş.

Shakki'nin Rayleigh'e düştüğünü gören Roger:

@William Cutting @Yubashiri Vinsmoke

Feci ezik enerjisi verdi, eksi yazdı bu bölüm ona.

• İmza
Tepkiler: ch3rlo

Allah'tan Garp kesici alet taşımıyor. Çıkıp "Bu yumrukla yapılan bir kılıç tekniği." derlerdi. Garp'ı sevmesem de kılıççılara atılacak bir taş uzatmasına minnet duyarım.

• İmza
Tepkiler: ch3rlo
Ulan Sanji'yle Gaban'ı atmaları kapak hikâyesindenmiş sanırım. Ne umduk ne bulduk. Ya Kahhâr, ya Kahhâr!

Garp Roger bir kenara bu rocks iki şeytan meyvesine ihtiyaç duyuyor tayfası güvenilir veya sadık değil belirli bir amaç için toplanmış kişiler meyveyi gelişi güzel birine vermeyeceğine göre ikisini de mi kendi kullanacak? Karasakal çift ruh falan diyoruz rocks için ne bahane uyduracagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü