Spoiler 1157: Efsanevi Bar

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    38
Bölümde Harald'ın saçını kestiğini ve kafasında yara izi olmadığını görüyoruz.

Aynı bölümde son sayfada dünya hükümeti Harald'a Xebec'i öldürmesini teklif ediyor. Elbaf'da bulunan kalenin içerisinde Harald'ın tablosu var, tabloda bulunan görselde Harald'ın kafasında çok büyük bir yara izi olduğunu öğreniyoruz.

Bu yarayı Xebec mi yaptı yoksa başka biri mi yaptı bilemem, ama bana göre Harald'ın tanrı vadisi olayı yaşandığı sırada orada olduğu belli oldu. Bütün şeyler bunu gösteriyor, Harald'ın Xebec'e karşı savaşacağını düşünmezdim ama başka kim Harald'ın kafasına o şekilde bir yara izi bırakabilir ki?
Sinirden kafasını duvarlara vurmuş olabilir. Boynuzları da yok. Onları kopartmaya çalışırken de olmuş olabilir.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa

Aynı bölümde son sayfada dünya hükümeti Harald'a Xebec'i öldürmesini teklif ediyor. Elbaf'da bulunan kalenin içerisinde Harald'ın tablosu var, tabloda bulunan görselde Harald'ın kafasında çok büyük bir yara izi olduğunu öğreniyoruz.

Bu yarayı Xebec mi yaptı yoksa başka biri mi yaptı bilemem, ama bana göre Harald'ın tanrı vadisi olayı yaşandığı sırada orada olduğu belli oldu. Bütün şeyler bunu gösteriyor, Harald'ın Xebec'e karşı savaşacağını düşünmezdim ama başka kim Harald'ın kafasına o şekilde bir yara izi bırakabilir ki?
Yaralar boynuzların etrafında sanki. Onları koparmak için gerekli hasar kafada öyle bir etki bırakmış olabilir :unsure:

• Like

Yara izinin nedeni bu sayida yaziyor; One Piece Chapter 1137 | TCB Scans

Elbaf'ın başını doğru düzgün okumamıştım, bunu yeni gördüm. Zaten biraz saçmaydı, Harald Xebec'e karşı savaşmaz.
Koleler icin sureci bozan adamin Xebec'e saldirmasi pek mantikli gelmiyor. Zaten Harald bunu yapmamis olacak ki Elbaf hala Dunya hukumetine bagli bi yer degil. Tanri vadisi ile de olumu arasinda 24-26 sene var yani baska bi olay sonucu da oldurulmus olabilir.

• Like
Harald aptallık yapmayıp Xebec babaya katılsa ortada ne dünya hükümeti kalırdı ne omurgasız roger. Oda Xebece nerf atmaya çalışmış

Koleler icin sureci bozan adamin Xebec'e saldirmasi pek mantikli gelmiyor. Zaten Harald bunu yapmamis olacak ki Elbaf hala Dunya hukumetine bagli bi yer degil. Tanri vadisi ile de olumu arasinda 24-26 sene var yani baska bi olay sonucu da oldurulmus olabilir.
Sommers adaya ilk geldiğinde Harald'ın mezarını soruyordu ziyaret etmek için. Xebec'in ölümüne sebep olmuş fakat Dünya Hükümeti Harald'ı kullanmaya devam etmiş olabilir. Ida ajan gibi mesela

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü