Spoiler 1157: Efsanevi Bar

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    36
Harald hükümetin teklifini kabul ettiyse fena eksi yazar, kabul edeceğini hiç zannetmiyorum. Harald Xebec'in teklifi kabul etse bunlar 5 10 yıl sonra hükümeti mideye indirirmiş.

wb fanlarının kendini avutma şekli: ayakta aşık olmuş yıkılmamış.
Wb haterinin sallamak için zorlama şekli: Wb'nin şanlı bir şekilde öldüğünü vurgulamak için söylenen ayakta öldü lafzını ayakta aşık oldu demiş gibi itham etme.

Adam diğerleri gibi ağız yüz yamulmamış sadece kalp kalp olmuş. 🤷‍♂️

Luffy henüz korsanliginin baslarindayken xebec'in onu gormesini isterdim. Animedeki filler bar sahnesi gibi bir tanışma olabilirdi belki.. onun dışında sırf shakky'nin güzelliği vurgulanacak diye başka bir imparatoricenin kucumsenmesi kötü oldu.15 yaşındayken yazdığım watty kitabını oda'dan okuyormuş gibi hissediyorum

Wb haterinin sallamak için zorlama şekli: Wb'nin şanlı bir şekilde öldüğünü vurgulamak için söylenen ayakta öldü lafzını ayakta aşık oldu demiş gibi itham etme.

Adam diğerleri gibi ağız yüz yamulmamış sadece kalp kalp olmuş. 🤷‍♂️
alla alla niye hater olduk şimdi ya, adamın bıyıkları hilalden çarmıha dönmüş, haki bastığı için mi olmuş o neden olmuş dşlfkjd

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü