Spoiler 1157: Efsanevi Bar

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    36
Her şey bir kenara Xebec şu ana kadar kusursuz gidiyor. Roger'ın itibarı bu adam nasıl toplayacak merak konusu.

- Bu Arc baya garip gidiyor bence. Hoş şeyler olmuyor ama okuduğum her şey gayet eğlenceli. Wano da hoş şeyler olmaya çalışıyordu ama gram eğlenceli değildi. Tam tersi olmuş durumda.

- Harald ciddi anlamda Anti-Oden bir karakter. Oden kuca... pardon tayfadan tayfaya dolaşıyordu. Harald hiçbirine katılmak istemiyor. Ayrıca Oden gibi Wano'yu dışarı açacağım demiyor. Oden'in Wano'yu açma arzusu bomboş bir muhabbet hiçbir ideolojik bakış açısı yok. Oysa Harald'ın Dünya Hükumetine katılmak isterken ülkesi, halkı ve gelecek için planları var. Harald'ın yazımı > Oden'nin yazımı

- Sadece bu kadarla da kalmıyor. Oden'i resmen itin bi yerine sokuyor. Edward ve Kaido abi-kardeş çıktı. Oden denen meczubun hiçbir şansı yokmuş. Ace'i dövmesinin sebebi de anlaşılmış oldu. Aile ailedir. Öz kardeşinin evladından eksiği ne? Herhalde sırf oğlu istediği için küçük erkek kardeşine saldıracak değil ya.

- Üçlü çeteyi gençken macera yaşarken görmek güzel. Üçlü çeteyi günahım kadar sevmem ama, aralarındaki eğlence hoşuma gitti. Shiki'nin itlik yapmasına güldüm. Tam bir adi adam ya Shiki.

- Roger sakın unutma sen istersin Shakky cenazene gelir Shiki

- Shakky'nin önlük ve koltukaltıyla tüm erkekleri ağına düşürmesi de oldukça acınasıydı. Fakat dediğim gibi Wano'yla kıyaslayınca komedi ve eğlence şöleni. Allah'ım sen bu vatana ikinci bir Wanokuni daha yaşatma. Oda umarım eğlenceli kalmaya devam eder. Öbür türlü söveceğiz belli.

- Bölümün yıldızı benim için Garp'tır Shakky'e düşmeyen yoluna ölmeyen tek erkek o. Ray de hoşlanıyor ama dizginliyor kendini. Garp için Shakky yok hükmünde. Shakky'nin olduğu yere bakınca boşluk görüyor Garp. ADAM! Luffy de aynı ona çekmiş. Hancock'a bakınca kocaman bir boşluk görüyor. Hancock demişken en azından Shakky o sümük kadından daha güzel.

- Gelecek bölüm Shakky kaçırılıp Tanrı Vadisine götürülecek gibi duruyor. Garp'ın "Arıkovanına çomak" demesi yüzünden böyle düşündüm. Eğer yüzyılın olayı Shakky'den dolayı olduysa garip ama, ben bunu kabul ederim. Xebec gibi bir Barbar Kralın kadın yoluna ölmesine bence okey. Eğer bu olay bir kadın için yaşanacaksa Oda benden + alır. Normalde bu seride herkes eşini dostunu aile üyesini kurtarmaya çalışıyor. Birileri de HAZI kurtarmaya çalışsın.

Üf çok benziyorlar

ku99cd3.jpg
images

Sanci'ye bak sen, Wb'nin köpeğinin köpeği olmak istiyor. 🤫

@Whitebear D kardeşim şebeğin aradığı 2 meyveden hiçbiri Gura gura değilmiş, kenara bir yere bir artı daha yazalım xD

Birisi "Gura Gura olursa bu bize bir şeyler anlatır" demiş miydi? Hani şey gibi "Roger, Tanrı Vadisine tek başına gitmişse bu çok şey anlatır." gibi. 🤫 :unsure:

Birisi "Gura Gura olursa bu bize bir şeyler anlatır" demiş miydi? Hani şey gibi "Roger, Tanrı Vadisine tek başına gitmişse bu çok şey anlatır." gibi. 🤫 :unsure:
Forum ortamında hiç haksız çıktım denmiyor ki ya. Beyaz orada Roger'ı da dövse ek argüman bulunur.

Wano başında Zoro'nun Jack alamayacağı söylenip arc sonu hani Kaido'ydu öldürecekti'ye dönmüş, müthiş xD

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü