Spoiler 1157 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu yoruma imzamı atarım. Mevzu Shakky yıllar boyu olunca en güçlü ve en karizmatik karakterler olarak gördüğümüz isimlerin girdiği halleri görünce Sanji’ye hak vermemek elden değil.
Koca koca tanrısal güçleri olan adamlar Shakky için bu hale geliyorsa... Sanji Prime Shakky'i görse aşk ateşiyle kavrulup ölürdü ikinci imparatoriçe gibi.

• Like
Tepkiler: Sakata Gintoki
images

Bu reise de iade-i itibar yapmak lazım. Shakky yerine Big Mom'a aşık olacak kadar zevk ve vizyon sahibiymiş.

Biliyorum, çok yüksek ihtimalle Linlin'in ilk kocası çıkacak ama. Big Mom ilk çocuğunu doğurduğunda 23 yaşındaydı bir de, nispeten kurtarıyor.
68-50 Linlin ve Perosun yaşları. 18 yaşında doğurmuş ilkini. Bu herifin de Z filmindeki Sanji gibi davranmadığını umut ediyorum

68-50 Linlin ve Perosun yaşları. 18 yaşında doğurmuş ilkini. Bu herifin de Z filmindeki Sanji gibi davranmadığını umut ediyorum
İnternetten Perospero'nun yaşını kontrol etmiştim de yanlış bilgiymiş.
Oda sapık olunca karakterlerin de sapık olması şaşırtmıyor. Aynı o şekilde davransa hiç şaşırmam o yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü