Spoiler 1157 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D:D:D Ne Shakky'miş ulan Roger,Xebec ve Beyazsakal'ı aynı anda :D:DD: . rezillik diz boyu. aslında güzel bir atasözü var da bununla ilgili :D bu ortama uygun olmaz.

Hain ilk çıktığında tahmin ettiğimiz kişi Silver Axe netti zaten de :D . X Drake'e benzerliğinden. garp o zamanlar resmen amiral rütbesi olmasa da Amiral gibi takılıyormuş büyük karakter.

Bi kadın geldi bütün fbnin ciddiyetini bozdu! bundan sonra shakky düşmanıyız.

• Haha
Tepkiler: Montana
images

Ace, Sabo ve Luffy’e nasıl Aseksüel olunur dersi vermiş koca yürekli kral. Zoro’yu bu konuda kim eğitmiş bilemiyorum. Fakat Garp kadar etkili birisi olmalı. Biz Aseksüel One Piece’i geri istiyoruz.

images

Ace, Sabo ve Luffy’e nasıl Aseksüel olunur dersi vermiş koca yürekli kral. Zoro’yu bu konuda kim eğitmiş bilemiyorum. Fakat Garp kadar etkili birisi olmalı. Biz Aseksüel One Piece’i geri istiyoruz.
İşi ile aşkı karıştırmamış. Bu profesyonellik Op a fazla.

images

Kasıklarına taşla kütükle vurarak eğitim yapan Shaolin keşişler gibi yaptı çocukları.

images

Ben böyle yiğit böyle profesyonel böyle aşkla meşkle işi olmayan aseksüel bir adamın bir kadına vakit ayırıp da dragonu yapacağını sanmıyorum. Dragon falan evlatlık çıkacak kesin ustam. Çocuğu yapmakla vakit kaybetmeyip evlatlık almıştır.

Ben böyle yiğit böyle profesyonel böyle aşkla meşkle işi olmayan aseksüel bir adamın bir kadına vakit ayırıp da dragonu yapacağını sanmıyorum. Dragon falan evlatlık çıkacak kesin ustam. Çocuğu yapmakla vakit kaybetmeyip evlatlık almıştır.
Ben de Dragon’nun evlatlık olduğunu düşünüyordum. Ama Allah’ın cezası Luffy tıpkısının aynısı adamın. G4 Luffy geçen bölümdeki Garp’ın aynısı. Aseksüel ama herhalde bunların krallığı dağlık olduğu için gençken zorla evlendirmişler Garp’ı diye tahmin ediyorum.

• İmza
Tepkiler: Kenny
Shakky hükümetle anlaşıp Rocksı bitirmek istemiş diye yorumladım.Karasakal korsanlarından da beter çıktı bu xebecin ekip adama ihanet etmeyen bir gemisi kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü