Spoiler 1158: Rocks vs. Harald

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    28
Ben şeyi merak ettim şu an. Xebec'in Arıkovanı'na korsan olan herkes kayıtsız şartsız girip takılıp eğlenebiliyor. Muhtemelen iş falan da kovalıyor insanlar, bağlantı genişletiyor. Korsanlar için mükemmel bir hub. Korsan olsam rahatça Xebec'in Arıkovanı'na girip dalgama bakabilirim. Xebec burası benim adam diyor ama, herkese açmış adasını. Roger bile istediği zaman girip çıkabiliyor.

Şimdi değinmek istediğim konu. Teach denen kapçııııııııııııık ağızlının Arıkovanı. Şimdi ben ve tayfam Teach'in Arıkovanı'na gittik. Ben iyi bir meyveye sahibim. Tayfamdaki adamların bazılarının da hoş meyveleri var. Teach ve tayfasının bana ve tayfama atlama ihtimali %'de kaç? Bence %100. Teach denen karaktersizi artık sevmiyorum. Babasını gördükten sonra iyice tiksindim kendisinden. Herkes adam olmak zorunda değil fakat bu at hırsızı korsan bile değil.
Yaşasaydı teache şöyle muamele ederdi xebec

Ben mi kendimi çok kaptırdım bilmiyorum ama Oda bu flashbackle birlikte Roger'ı Xebec'in aurası altında ezdi geçti sanki. Flashbackteki yaşına veriyoruz tamam ama Roger'ın ağırlığını hissedemiyorum...
Flashbackin geçtiği dönem Xebec'in Çağı olduğu için Xebec bu zamanlar Roger'dan kat kat üstün. Büyük ihtimal Xebec sonrası en tepeye Roger yerleşmiştir hemen.

Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum, WB Teach'i Xebec'ın oğlu olduğunu bile bile tayfaya almış, bilmeme ihtimali yok. Belli ki tanrı vadisinde yaşanan olaydan sonra kaptanının oğluna bakmayı kendisine görev edindi.

Ben şeyi merak ettim şu an. Xebec'in Arıkovanı'na korsan olan herkes kayıtsız şartsız girip takılıp eğlenebiliyor. Muhtemelen iş falan da kovalıyor insanlar, bağlantı genişletiyor. Korsanlar için mükemmel bir hub. Korsan olsam rahatça Xebec'in Arıkovanı'na girip dalgama bakabilirim. Xebec burası benim adam diyor ama, herkese açmış adasını. Roger bile istediği zaman girip çıkabiliyor.

Şimdi değinmek istediğim konu. Teach denen kapçııııııııııııık ağızlının Arıkovanı. Şimdi ben ve tayfam Teach'in Arıkovanı'na gittik. Ben iyi bir meyveye sahibim. Tayfamdaki adamların bazılarının da hoş meyveleri var. Teach ve tayfasının bana ve tayfama atlama ihtimali %'de kaç? Bence %100. Teach denen karaktersizi artık sevmiyorum. Babasını gördükten sonra iyice tiksindim kendisinden. Herkes adam olmak zorunda değil fakat bu at hırsızı korsan bile değil.
Rocks en başta sadece dünya hükümetini hedef alan birisi ve ne yapması gerektiğini o zamanlar bilmiyor. Bunun için gereken şeylerden birisi olan tayfayı bile 6-8 sene içinde kuruyor. Kalan önemli şeyleri ise elde edemiyor ve ölüyor. Etrafta rekabet yok bir şey yok herkes özgürce yaşıyor. O dönemden kalan Big Mom ve Newgate de o kafada yaşıyor. Teach ise Roger'ın ölümünden sonraki büyük korsan çağında rekabet içinde yapması gerektiği şekilde yapıyor. Bu kadar güçlü tayfayı en kısa sürede kurmak için birilerini öldürmekten kaçınması saçma olur. Babası meyve toplamayı zaten bilmiyor bilmesine gerek kalmayacak bi tayfa kuruyor. Gereken iki meyveyi toplamayı son anda çözüp kendi çocuğuna da bi not bırakmış olabilir ve Teach bu yüzden bu yolu da izliyor olabilir.

Rocks en başta sadece dünya hükümetini hedef alan birisi ve ne yapması gerektiğini o zamanlar bilmiyor. Bunun için gereken şeylerden birisi olan tayfayı bile 6-8 sene içinde kuruyor. Kalan önemli şeyleri ise elde edemiyor ve ölüyor. Etrafta rekabet yok bir şey yok herkes özgürce yaşıyor. O dönemden kalan Big Mom ve Newgate de o kafada yaşıyor. Teach ise Roger'ın ölümünden sonraki büyük korsan çağında rekabet içinde yapması gerektiği şekilde yapıyor. Bu kadar güçlü tayfayı en kısa sürede kurmak için birilerini öldürmekten kaçınması saçma olur. Babası meyve toplamayı zaten bilmiyor bilmesine gerek kalmayacak bi tayfa kuruyor. Gereken iki meyveyi toplamayı son anda çözüp kendi çocuğuna da bi not bırakmış olabilir ve Teach bu yüzden bu yolu da izliyor olabilir.

Konu insanları öldürüp öldürmemesi değil ki. Öldürmesinde sıkıntı yok. Ayrıca Big Mom ve Newgate o kafada yaşamıyor. Onların bölgelerine elini kolunu sallayarak giremiyorsun. Tam bir krallık kafasıyla yönetiyor ülkesini Big Mom direkt kraliçe gibi hareket ediyor. Babasının Tortuga geleneğini devam ettirmemesi başka bir şey meyve kullanıcılarını avlaması bambaşka bir şey. Teach bir gebeştir.

• Haha
Tepkiler: Monkey D. Dragon
Konu insanları öldürüp öldürmemesi değil ki. Öldürmesinde sıkıntı yok. Ayrıca Big Mom ve Newgate o kafada yaşamıyor. Onların bölgelerine elini kolunu sallayarak giremiyorsun. Tam bir krallık kafasıyla yönetiyor ülkesini Big Mom direkt kraliçe gibi hareket ediyor. Babasının Tortuga geleneğini devam ettirmemesi başka bir şey meyve kullanıcılarını avlaması bambaşka bir şey. Teach bir gebeştir.
Yok ben bunu hani illa dunyaya hukmedelim kafasinda olmadiklarini belirtmek icin dedim. Su anki jenerasyon buyuk hazine pesindeyken eskiler daha cok kendi alanlarinda takiliyor. Dunyaya hukmetmek gibi amaclari yok. Adamin guclu tayfa elde etmesi ve amacina ulasacak sekilde devam etmesi cok normal bence.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke

Xebec ve Harald mı? Kaido nun bizzat gücünü gördük şu anlık bu iki karakterden bunun yarısını bile görmediğimiz halde bu kadarvyüksek oy almış olmaları inanılmaz.

Xebec ve Harald mı? Kaido nun bizzat gücünü gördük şu anlık bu iki karakterden bunun yarısını bile görmediğimiz halde bu kadarvyüksek oy almış olmaları inanılmaz.
Xebec ile Harald haki çarpıştırmasının yaratmış olduğu impact çok fazla. Bu kadarını görmemiştik daha önce.

Xebec ve Harald savaşırken Harald'ın sonda "kaybedileceği belli olan bir savaş için senin peşinden gidip halkımı tehlikeye atmam" sözü çok komik, Xebec korsanları ve Elbaf birleşse bence hükümeti indirebilecek bir ordu oluşur. Xebec her söylediğinde haklı, Harald bu yanlış fikirleri sonucunda öldürülüyor. Elbaf'ın güncel haline bakılırsa Harald'ın yanlış karar verdiği ortada.
Xebec'in hükümeti indirdikten sonra ardında ne tarz bir dünya bırakacağı meçhul, zaten Harald bu yüzden sıcak bakmıyor bu fikre. Harald statükoyu korusaydı Xebec bu durumu sorun etmezdi.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü