Spoiler 1158 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elemanın 7 yıl önceden yaptığı teoricrafting.. Bizim trland streamerları da "Moria ne alaka" diye yayın başlığı altında spoiler konuşuyor :think:
Teorinin doğru olduğunu pek sanmıyorum da bizim türk yayıncıları birkaç kez izledim fakat kurtlar vadisi muhabbetinden öteye götüremiyor seriyi. Ne bağlantı kurmaya çalışıyorlar ne de ya başkaları ne demiş acaba ne teoriler vardır diye araştırıyorlar. Bunları yapmadıkları gibi seriyi üstünkörü okuyup geçiyorlar.

Teorinin doğru olduğunu pek sanmıyorum da bizim türk yayıncıları birkaç kez izledim fakat kurtlar vadisi muhabbetinden öteye götüremiyor seriyi. Ne bağlantı kurmaya çalışıyorlar ne de ya başkaları ne demiş acaba ne teoriler vardır diye araştırıyorlar. Bunları yapmadıkları gibi seriyi üstünkörü okuyup geçiyorlar.
Teorinin tamamından ziyade gecko meselesinin Kozuki ile bağlantısı dikkatimi çekmişti. Teori sallanır ama adamın teorisini beslediği nokta önemli. Yoksa asspull ateşleyip duruyor bizimkiler.

• Like
Tepkiler: yumekosai
One Piece aslında büyük bir sülalenin iç çatışmasını mı konu alıyor? Herkes birbiriyle akraba çıkıyor. :unsure:

• Like
Tepkiler: kekomancer
Garling niye karısıyla çocuklarının İmu'nun hoşuna gideceğini düşünüyor lan?
XpjnTF.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü