Spoiler 1158 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde devler onurlu derler… ulan harald beni çok hayal kırıllığına uğrattın. Rezil herif. Birde bu ihanetinle kalıcan ve hükümet yüzüne tükürecek di mi? He çok düşük bir ihtimal danışıklı dövüş olabilir ama sanmam…
Bu şey gibi bir kız sana platonik olarak aşık. Sen başka birisiyle vakit geçirince sana gelip "Ulannn Dragon beni aldattın bana ihanet ettin adi adam" demesi gibi bir şey.

Shakky için basılmıyor büyük ihtimalle. Korsan adasındaki hazine hakkında Garp konuşurken 'şey' diyor yani insan olarak belirtmiyor. Aynı hazine büyük ihtimal hala Dünya Hükümetinde çünkü Doflamingo buna Kutsal Ejderlerin hazinesi diyor ve bunu bildiğini söylüyor. Şantaj için kullanıyordu. Aynı hazine olma ihtimali yüksek.
Böyle olması daha iyi olur Tanrı vadisinin çıkma sebebinin Shakky olması berbat çünkü..

Böyle olması daha iyi olur Tanrı vadisinin çıkma sebebinin Shakky olması berbat çünkü..
Adamlar korsan ve Shakky de bütün korsanların gözdesi. Ona sahip olan madalya sahibi gibi bir şey olur. Ama her neyse kimse almayı başaramamış olacak ki kimsenin de peşine düşmemişler.

Bu şey gibi bir kız sana platonik olarak aşık. Sen başka birisiyle vakit geçirince sana gelip "Ulannn Dragon beni aldattın bana ihanet ettin adi adam" demesi gibi bir şey.
Yok kız sana platonik aşık, sonra bir pezevenk sana iyi para teklif edince sen kızı beyaz kadın ticaretine yem etmeye çalışıyorsun gibi bişi.

Zaten dış kapının mandalıyken bölümler geldikçe iyiden iyiye karşı caddenin yanmayan lambası konumuna düştük hayırlısı.

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
Adam neredeyse Kaido'yu öldürecekti, ah Xebec ah. Dost bildiklerin kalleş olmuş...

• Like
Tepkiler: Sollnvictus
Yok kız sana platonik aşık, sonra bir pezevenk sana iyi para teklif edince sen kızı beyaz kadın ticaretine yem etmeye çalışıyorsun gibi bişi.

Senin fantezi dünyan mı bu? Haydaaaaa! Dünya Hükumeti koca Birleşmiş Milletler gibi bir yapı. Birleşmiş Milletlere katılmaya çalışıyor adam. Ha diyorsan gerçek hayata da Birleşmiş Milletler = pezevenk o zaman saygı duyarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü