Spoiler 1158 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İddasına girelim ben 1v2 diyorum sen 2v4 diyorsun, 2v4 çıkarsa 1 ay Roger pp yapıcam. Sen kaybedersen 1 ay Xebec pp yapacaksın, bence güzel iddia.
Ben mesajımda 2 vs. 4 olucaktır demedim ki 2 vs. 1 dövüş ihtimali daha düşük dedim? Bana göre de 2 vs. 4 çıkmayacak adada birçok karakter var. Ama 2 vs. 1 de benim için 2 vs. 4 kadar saçma gelmişti. Karşı tarafta bu kadar güçlü karakter varken Garp ve Roger'ın sadece Xebec ile dövüşmesi bana hep saçma gelmişti. Ben toplu bir savaş olduğunu düşünüyorum. Karşılaşmalar sürekli değişmiş bile olabilir.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Gördük ki Xebec zorla Harald’ı adamı yapacak güçte biri değil. Kaido’nun isteğini zaten yapamazdı. Yani biraz o bahaneye sığınmış gibi.
O tayfayla haraldı kişisel köpeği bile yapardı yav. Çok mu zor Haraldı bir şeyler tehtid etmek? Adam hiç haralda karşı agresif davranmadı.

O tayfayla haraldı kişisel köpeği bile yapardı yav. Çok mu zor Haraldı bir şeyler tehtid etmek? Adam hiç haralda karşı agresif davranmadı.
Xebec’in Harald’a öyle bağlanma sebebi ne? Gücüne hayran kalması. Kaşı gözü yüzünden sevmiyor. Bu gerçek bir dostluk olmaz. Bunun ayrımını yapabilmen lazım. Çok zengin birine parası var diye iyi davranmak gibi.

• Like
Tepkiler: Phoenix
Ben mesajımda 2 vs. 4 olucaktır demedim ki 2 vs. 1 dövüş ihtimali daha düşük dedim? Bana göre de 2 vs. 4 çıkmayacak adada birçok karakter var. Ama 2 vs. 1 de benim için 2 vs. 4 kadar saçma gelmişti. Karşı tarafta bu kadar güçlü karakter varken Garp ve Roger'ın sadece Xebec ile dövüşmesi bana hep saçma gelmişti. Ben toplu bir savaş olduğunu düşünüyorum. Karşılaşmalar sürekli değişmiş bile olabilir.
Tüh, ne güzel iddiaya girecektik.

• Haha
Tepkiler: Frost
Xebec’in Harald’a öyle bağlanma sebebi ne? Gücüne hayran kalması. Kaşı gözü yüzünden sevmiyor. Bu gerçek bir dostluk olmaz. Bunun ayrımını yapabilmen lazım. Çok zengin birine parası var diye iyi davranmak gibi.
Orası öyle. Ama kendisine bir hainlik vs planlamıyor. Bana denk bir adam var diyor saygı duyuyor. Saygının sebebi burda önemsiz. Kendi kişiliği bu. İsterse gözündeki dövmeyi beğenip saygı duysun. Sonuç önemli.

Xebec'in kendisi hariç Harald o tayfadaki herkesin içinden geçer.
Evet ama xebec + tayfası var orda.

Orası öyle. Ama kendisine bir hainlik vs planlamıyor. Bana denk bir adam var diyor saygı duyuyor. Saygının sebebi burda önemsiz. Kendi kişiliği bu. İsterse gözündeki dövmeyi beğenip saygı duysun. Sonuç önemli.

Eeeee Harald'a hainlik planlamıyor. Karşısına delikanlı gibi çıkıp teke tek dövüş yapmış.

• Like
Tepkiler: Montana
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü