Stussy wbye rogerın adaya geldiğini haber ediyor
Roger Küçük Shanks’a
Bu Tanrı Vadisi işi netleşmeli. Eğer yeniden yazıma girmeyecekse Roger'lar ciddi bir savaşa girmeden adadan uzamış gibi duruyor.. Gerçi sonradan bıyığını falan kaldırdı da görünen bıyık yapıştırma gibi duruyor zaten.Xebec ve Roger düşmanda olsalar belli ki WB ve Roger tarzı bir düşmanlık olacak, yani bana öyle geldi. Rayleigh Shakky'yi görmezden gelip kadını aşkından delirtmiş, zaten kılıçta kullanıyor. Bu adamın fanı olmam artık farz oldu.
Ben çok ciddi söylüyorum Roger ve Garp fanları kızacak ama şuandan itibaren Xebec'i İmu ve Harald'ın öldürmüş olma ihtimali Roger ve Garp'ın öldürmüş olma ihtimalinden çok daha fazla, bu iş oraya doğru çok net kayıyor.Bu Tanrı Vadisi işi netleşmeli. Eğer yeniden yazıma girmeyecekse Roger'lar ciddi bir savaşa girmeden adadan uzamış gibi duruyor.. Gerçi Gerçi sonradan bıyığını falan kaldırdı da görünen bıyık yapıştırma gibi duruyor zaten.![]()
![]()
Imu'ya gücü yetmiyor bile. Çaresizce geri geleceğim diyor. Sen ne diyorsun.Xebec'i İmu ve Harald'ın öldürmüş
Bence Harald tanrı vadisi olayında oradaydı ve İmu onun bedenini kullanarak Xebec'i öldürdü.Imu'ya gücü yetmiyor bile. Çaresizce geri geleceğim diyor. Sen ne diyorsun.![]()