Kuroro
Admin
Garling KK seviyesi diyoruz zaten 3 senedir. Şaşırtmaz usta.Redon bunu atmış, Harald ve Garling birbirine sağlam geçirmiş gibi duruyor.
Garling KK seviyesi diyoruz zaten 3 senedir. Şaşırtmaz usta.Redon bunu atmış, Harald ve Garling birbirine sağlam geçirmiş gibi duruyor.
Yav usta şimdi linç yiyeceğim ama söyleyeyim, Shanks o dönemde yaşasa oda Roger ve Wb ile aynı seviye olur. Şuan zaten o seviyede ama kendisine yakın adam olmadığı için tasdikleyemiyoruz, Shanks'da kk level çar. Roger'dan WB'den güç olarak eksiği olduğunu sanmıyorum, çok az daha güçsüzdür.Garling KK seviyesi diyoruz zaten 3 senedir. Şaşırtmaz usta.
Harald, Garling'e karşı Xebec'i sakinleştirmeye çalışıyor
Garling KK seviyesi diyoruz zaten 3 senedir. Şaşırtmaz usta.
Garling yc 3 mü diyordun bi ara usta sen
Komutan ayarı falan demişimdir de sırasını hatırlamıyorum. KK seviye olmasından daha mantıklı olduğu kesinGarling yc 3 mü diyordun bi ara usta sen![]()
Oha usta, senin gibi tecrübeli bir adama yakışmadı...Komutan ayarı falan demişimdir de sırasını hatırlamıyorum. KK seviye olmasından daha mantıklı olduğu kesin![]()
Hadi olsun olsun amiral. KK ne la ?Oha usta, senin gibi tecrübeli bir adama yakışmadı...
Üşenmedim aradım ne demişim diye.Garling yc 3 mü diyordun bi ara usta sen![]()