Spoiler 1159: Kader Adası

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    30
Garling ile ilgili benim şaşırdığım kısım annelerinin çocuklara verdiği Shamrock ve Shanks ismini değiştirmemiş olması, Garling karakterinde birinin o isimleri değiştirmesi gerekirdi gibi geliyor.

Hemen yalandan bir teori sallayayım, tutarsa hava atarım. Tanrı vadisi zamanı kutsal şövalyelerin lideri kim belli değil. Muhtemelen adada ama daha göremedik, ben kutsal şövalyelerin liderinin Mihawk'ın babası olabileceğini düşünüyorum. Hatta Mihawk'ın babasını Xebec öldürmüş olabilir, bakalım tutacak mı. Şuan 39 yıl öncesindeyiz yani Mihawk 4 yaşında, belki görebiliriz. Burada da Mihawk işlenmeyecekse Oda bu adamı nerede işleyecek.
@redteror beğendiyse tutmaz.

• Haha
Tepkiler: Invictus Vol. 3
Hiçbir sebep ve zorunluluğu yokken zart diye öldürüyor kadını. Yüksek oktan tepkiler veren biri olsa bu tür bir tartışmaya gerek bile kalmazdı zaten.

Karikatürize edildiğine katılmıyorum, Oda sadece motivasyonunu daha iyi vermeli.

Garling belli ki baya gururlu ve kendini beğenmiş bir karakter. Köleleri o kadar aşağıda görüyor ki, ne eş olarak alıyor ne de birlikte olmayı düşünüyordur. Bu kızıl saçlı kadını şimdilik kendisine yakıştırmış. Daha iyisini bulduğunu düşününce de bırakıyor. Öldürmesinin nedeni çocuklarının annesi olduğu için köle alarak alamaz, o öldürmezse adada zaten öldüreceği için öldürmüştür.

Hiçbir sebep ve zorunluluğu yokken zart diye öldürüyor kadını. Yüksek oktan tepkiler veren biri olsa bu tür bir tartışmaya gerek bile kalmazdı zaten.
Zaten Oda (yaşlı çakal) ona dikkat etmiş normalde keriz bir Kutsal Ejder gibi de tasarlayabilirdi. O zaman harbi harbi senin dediğin gibi olurdu. Onun yerine One Piece için bile fazla donuk ve tepkisiz tasarlamış karakteri.

• Like
Tepkiler: kekomancer
Garling ile ilgili benim şaşırdığım kısım annelerinin çocuklara verdiği Shamrock ve Shanks ismini değiştirmemiş olması, Garling karakterinde birinin o isimleri değiştirmesi gerekirdi gibi geliyor.
Çünkü romantik bir adam... @Kuroro

Hadi Shanks Roger'in gemisinde diye ismi aynı kaldı. Peki Shamrock ?

Garling'in Shamrock'u umursayış

Hadi Shanks Roger'in gemisinde diye ismi aynı kaldı. Peki Shamrock ?

Asıl Shanks diye bir yerinde yazmıyorsa onlar nereden öğrendiler adının Shanks olduğunu?

Bu arada Garling'le önceden çocukların adına karar vermiş olabilirler. Onu bilmiyoruz.

Köle falan yapacağım da demiyor. Direkt Shakky'i karısı yapmak istiyor daha nitelikli ve güzel bulduğu için. Ondan da çocuk yapacak. Sürekli hesap kitap yapıyor kafasının içerisinde.

Evet. Büyük ihtimal ikizlerin annesi köle olarak anılmasını istemediği için öldürüyor. Poligamiye kapalı olması ilginç sadece. Diğer eşler köle statüsünde olduğu için mi acaba? Eşek Oda doğru düzgün açıklayamayacağı için bilemeyeceğiz büyük ihtimal.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Xebecin nasıl öldüğüyle alakalı teorim var

Tanrı vadisine karısını ve çocuğunu kurtarmaya giden xebec imin hain planıyla karşılaşıyor im teachin annesinin içine girmiş burada iki ihtimal var xebec böyle birşeyi beklemediği için im onu beklenmedik bir saldırıyla zayıf düşürmüş olabilir yada xebec kendi karısını öldürmek istemediği için ölmeyi kabullenmiş olabilir.

Son düzenleme:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü