Spoiler 1159: Kader Adası

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    30
Dragon'u görünce acayip şaşırdım hala şaşkınlığımı gizleyemiyorum. Nasıl olur da doğu maviye bakarak rüzgarı hissetmedi hala şaşırıyorum :cautious:
Garp da oğlunu nasıl yetiştirmiş ya her tarafından haki akıyor aaaahhhh ahhhh Luffy ve Ace de denizci olsaydı onlar da böyle yetiştirilirdi.

Adam o kadar çöp ki neresini düşünsen orası elde kalıyor, tam bir çöp.

@kekomancer @William Cutting

• Haha
  • Love
Tepkiler: kekomancer ve Zoro
Xebec sanki 1 vs all yaptı gibi. Hedefe giderken darbe üstüne darbe yemiştir. Son kurşunu kim sıktı merak ediyorum. Wb falan arkasını kollamadi mi? O ekiple de imkansız ya yenilmek. Kaido WB mom shiki bir arada dursa ezip geçerler.
Linlin ve Kaido meyve avına çıkıyor. Shiki, Shakky'nin peşinde. WB çocuk gördüyse onların peşine takılmıştır. Xebec sap gibi ortada kalmıştır.

• Like
Tepkiler: Daredewill
Garp da oğlunu nasıl yetiştirmiş ya her tarafından haki akıyor aaaahhhh ahhhh Luffy ve Ace de denizci olsaydı onlar da böyle yetiştirilirdi.

Adam o kadar çöp ki neresini düşünsen orası elde kalıyor, tam bir çöp.

@kekomancer @William Cutting
Reis Dragon ne işe yarıyor hala anlamadım. Bence one piece'te meteorolojiden sorumlu şeytan meyvesi yemiş ve sadece doğa olayları ile ilgileniyor uzmanlık alanı da rüzgarlar gibime geliyor :unsure:

Reis Dragon ne işe yarıyor hala anlamadım. Bence one piece'te meteorolojiden sorumlu şeytan meyvesi yemiş ve sadece doğa olayları ile ilgileniyor uzmanlık alanı da rüzgarlar gibime geliyor :unsure:
O babadan olup emirleri sorgulaması bile Dragon için yeterli artı, fazla takılma büyük çar, herkes yapamaz.

Örnek: babam mı var diyen lütfü

• Haha
Tepkiler: Zoro
jzdprpu.jpeg

Babalarını ilk defa gören bebeklerin mutluluğu. @Kuroro

Linlin ve Kaido meyve avına çıkıyor. Shiki, Shakky'nin peşinde. WB çocuk gördüyse onların peşine takılmıştır. Xebec sap gibi ortada kalmıştır.
Wb de koptum. Yine de Adada büyük çarpışmalar haki salınımı olunca hissetmeleri lazım. Xebec ölene kadar tepki vermeleri lazım.

Dragon gençliğinde bile çöp.Çöp oğlu çöp diyeceğim babası insanları aşağılık gören avlayan bir oluşumun bile yok etmeyi planlayıp dokunamadığı birisi.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü