Spoiler 1159 Spoiler Yorum Konusu

Bir şeyler çıkacaktır.

Bu arada benim Xebec'te gördüğüm bazı özellikleri Roger'da bekliyordum. Maceracı yönleri falan benziyor da, Xebec'in cidden bilgili ve bir plana göre hareket ediyor. Roger rastgele kaderin onu götürdüğü yere göre savrulmuş. Xebec her şeyiyle daha ilgi çekici bir karakter haline geldi.
Roger ve Garp tam birer mallar.

40 yaşlarına gelmişler adam tatilde emir geliyor yok gitmem diyor sonra roger var diyorlar gidiyor falan olum bu nasıl bi salaklık ya hiç mi büyümedin eşek herif.

Diğeri de 40 yaşına gelecek simplik için ada basıyor. Ne bir fikir var, ne bir plan var, ne bir anlayış yada karizma falan var, bomboş çar.

Şebek gayet delikanlı bir adammış yalnız hakkını vermek lazım.

Roger Ray'in yavuklusuna yaptığı gibi Xebec'in de karısına göz diktiği için hükumetle birlik olup Xebec'i öldürmüş diye duyumlar aldım

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü