Spoiler 1159 Spoiler Yorum Konusu

Davy ayrı olarak anlatılıyor sanki. zaten bu kadar bilgiye sahip olması tuhaf duruyordu. Irsi bir mit gelmiş geçmişten.
Demek ki Davyler aktarmayı başarmış aile klanın gerçeklerini. Monkeyler ve Gollar kurumuş gelecek nesle bir şey aktaramamışlar.

hadi çocukları çalmak istiyor anladık, kadını niye öldürüyor? napıcaz @Kuroro napıcaz

Kadın halktan herhalde diye düşündüm ya da D.'dir.

• Like
Tepkiler: kaizokuou
Ben şeyi anlamadım. Davy Klanı derken D.'nin açılımı mı oluyor? Yoksa olmuyor mu? Monkey Davy Luffy mi olacak? Yoksa hala D.'nin açılımı yok mu? Eğer Davy klanı varsa Monkey Klanı da mı var?

Ayrıca her şeyin Shakky için olmamış olması güzel. Birden fazla gerekçe olacak. Morgan büyük adam.

Davy ayrı klan, Law'da da Walter mı ne vardı ya. O da saklıydı mesela.

Garling ne kadar vasıfsız bi karakter olduğunu kanıtlamış. Adam gücünün yetmediği kadına saldırıyor ve turnuvada da kölelere. Zaten adam olsa çoktan ölümsüzlüğü de alırdı. Gunko bile bundan yüksek rütbede olacak ki Brook'u hatırlarken yani ölümsüzken Garling'i sadece görevleri uyguluyor diye tasmalı tutmuşlar.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Demek ki Davyler aktarmayı başarmış aile klanın gerçeklerini. Monkeyler ve Gollar kurumuş gelecek nesle bir şey aktaramamışlar.
Buccaner'lerde de vardı benzer bir anlatı ama Davy meselesi baya temiz gelmiş. Aile için o hamleyi yapacağını hiç beklemiyordum he, spoilerı okurken ana vatanına gönderdi kısmına gelince "he wb'nin tekneye aldığı yer" diye geçti aklımdan.. Oda uzun zaman sonra şaşırttı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü