William Cutting
Mod
Oda önceden Davy Jones'ı çizmiş. Çirkinliği Tiç'i andırmıyor değil.

Dişlerden anlamalıydık..Oda önceden Davy Jones'ı çizmiş. Çirkinliği Tiç'i andırmıyor değil.
![]()
Benim hatam, neden Karayip Korsanları'ndaki gibi bir Jones bekliyordum ki, ah tavukburger ah!Oda önceden Davy Jones'ı çizmiş. Çirkinliği Tiç'i andırmıyor değil.
![]()
Oda önceden Davy Jones'ı çizmiş. Çirkinliği Tiç'i andırmıyor değil.
![]()
Tam Garling ve Xebec, Dragon'u sıkıştırmış. Oradan "Babası burada ulan" diye Garp fırlıyor. Offf be!Dragon 16-17 yaşında, yani bir yerde Luffy'nin MF'deki durumuna benzer bir halde. Hatta daha kötü, zira bir müttefiki yok. Xebeclere denk gelse denizci diye öldürürler, Roger aynı sebep, Garling'in zaten hedefine girmiştir çocuklar yüzünden. Adam böyle bir cehennemden sağ çıkmış o yaşta. Hadi Dragon, en azından burada bize bi şeyler göster. Hatta Dragon'dan Luffy'nin MF'dekine benzer bir kral haki bekliyorum.
Hadi yuba hadi kalk işe gidecen daha.Tam Garling ve Xebec, Dragon'u sıkıştırmış. Oradan "Babası burada ulan" diye Garp fırlıyor. Offf be!
Boyle bir sey nerede geciyor tam animsayamadim ?Harald bile öldürülmeden önce ele geçiriliyordu.
Harald ölmeden önce İmu'nun devleri ele geçirirken çıkan işaret vardı. Ondan dolayı.Boyle bir sey nerede geciyor tam animsayamadim ?