Spoiler 1159 Spoiler Yorum Konusu

Roger neyse de garp babanın da itibara darbe verdi bu bölüm oda'dan acil açıklama bekleyoruz.

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Xebec rehine takası için Shamrock'ı almaya çalışıyor. Dragon da onu vermemeye çalışıyor. Kendi oğlunun durumunu görünce Garp, Xebec'e giriyor tarzı bir şey olursa Garp'ı kurtarırız. Roger'ı nasıl temize çıkaracağım bilmiyorum.

• Haha
Tepkiler: DeathSurgeon21
Şakayla karışık bir çok kişiye fare dendi. Bu Roger cidden fareymiş. Gyaban da ödülü paylaş diyor. En rezil tayfa maalesef.

1096-008.png

Cidden inanılmaz ya. Ben Shakky olayı gerçek sebebi saklamak için bir gag diyordum da ciddi ciddi Shakky için mi bunlar konuşulmuş yani.
Xebec ailesi için gidiyor oraya, Roger sırf simplik uğruna. E bunlar ne diye savaştı o zaman. Xebec'in Shakky'yi umursadığı yok bu noktada, özellikle de ailesi köle yapılmışken.
Daha önceki sahnelerde hep başka bir şey varmış gibi konuşuldu. WB hatta ana hedifimiz var, Xebec işi bozacak gibi bir şeyler diyordu.
Bir sahnede de yanlış hatırlamıyorsam Xebec Roger'a yolumdan çekil diyordu. Roger ne diye yoluna çıkıyor ailesini kurtarmak isteyen adamın.
Ya Oda ilk tasarladığı halinden çok daha farklı bir şeye evirdi bu olayı ya da hala bilmediğimiz bir etken daha var herkesi ilgilendiren.

Xebec rehine takası için Shamrock'ı almaya çalışıyor. Dragon da onu vermemeye çalışıyor. Kendi oğlunun durumunu görünce Garp, Xebec'e giriyor tarzı bir şey olursa Garp'ı kurtarırız. Roger'ı nasıl temize çıkaracağım bilmiyorum.
2'si de temize çıkmaz bu saatten sonra ailesini korumak için gelmiş adamla 2v1 atıp hükumetin önüne atmışlar

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü