Marshall D Teach
★★★★
Xebec karını alıp kaçsaydın teach geri de kaldı diye öldüysen hakkım haramdır sana
Xebec Wb'yi tayfaya böyle katmış usta...Wb’nin Xebec’e katılma sebebi de belli oldu bu arada. Xebec ailemi kurtarıcam diyince babalığı tavlamış maalesef… ne iyi adam ya
Çok şükür Dragon düşmanı olduğunu cümle alem biliyor.@Kuroro nun fanı olup da düzgün adam çıktığı karakter olmadı. Ne kadar sinsi herif var onları seçiyor gkfkddkdks
Eğer Xebec, Dragon'a saldırdıysa Garp da ailesini kurtarmaya çalışmış olur.2'si de temize çıkmaz bu saatten sonra ailesini korumak için gelmiş 2v1 atıp hükumetin önüne atmışlar
Xebec normal bir denizci erine saldırmaya uğraşmaz bile sadece arada kaynar giderEğer Xebec, Dragon'a saldırdıysa Garp da ailesini kurtarmaya çalışmış olur.
Cidden inanılmaz ya. Ben Shakky olayı gerçek sebebi saklamak için bir gag diyordum da ciddi ciddi Shakky için mi bunlar konuşulmuş yani.
Xebec ailesi için gidiyor oraya, Roger sırf simplik uğruna. E bunlar ne diye savaştı o zaman. Xebec'in Shakky'yi umursadığı yok bu noktada, özellikle de ailesi köle yapılmışken.
Daha önceki sahnelerde hep başka bir şey varmış gibi konuşuldu. WB hatta ana hedifimiz var, Xebec işi bozacak gibi bir şeyler diyordu.
Bir sahnede de yanlış hatırlamıyorsam Xebec Roger'a yolumdan çekil diyordu. Roger ne diye yoluna çıkıyor ailesini kurtarmak isteyen adamın.
Ya Oda ilk tasarladığı halinden çok daha farklı bir şeye evirdi bu olayı ya da hala bilmediğimiz bir etken daha var herkesi ilgilendiren.
wb ailesini kurtarmaya çalışacak adama işi bozacak vs. diyorsa bu da apayrı bir skandal.Cidden inanılmaz ya. Ben Shakky olayı gerçek sebebi saklamak için bir gag diyordum da ciddi ciddi Shakky için mi bunlar konuşulmuş yani.
Xebec ailesi için gidiyor oraya, Roger sırf simplik uğruna. E bunlar ne diye savaştı o zaman. Xebec'in Shakky'yi umursadığı yok bu noktada, özellikle de ailesi köle yapılmışken.
Daha önceki sahnelerde hep başka bir şey varmış gibi konuşuldu. WB hatta ana hedifimiz var, Xebec işi bozacak gibi bir şeyler diyordu.
Bir sahnede de yanlış hatırlamıyorsam Xebec Roger'a yolumdan çekil diyordu. Roger ne diye yoluna çıkıyor ailesini kurtarmak isteyen adamın.
Ya Oda ilk tasarladığı halinden çok daha farklı bir şeye evirdi bu olayı ya da hala bilmediğimiz bir etken daha var herkesi ilgilendiren.
Dragon normal bir denizci eri mi? Daha görmedik bile usta ne çabuk yerin dibine soktun adamı.Xebec normal bir denizci erine saldırmaya uğraşmaz bile sadece arada kaynar gider