Koji
★
Aga Dragonu görünce bütün duygularım depreşiyor ananı avardını
Hiç avatarını koymamışsın gibi takıl tabi. Ama tarih unutsa ben unutmam dkdkdjd
Diğer korsanların hiçbirisi düz değil ondan en düzü kral yapmış Oda.Korsanlar Kralı için fazla düz.
Çok bir ağırlığı kalmadı insanların gözünde o açıdan diyorum. Yoksa çocuksu bir tarafı vardı zaten ama aynı zamanda vizyoner bir tarafı da vardı. Şimdi alelade bir korsan gibi daha çok. Gençliğine vereyim diyorum ama o kadar toy yaşlarda da değil. Seri başlarındaki imajından biraz uzaklaştı bence yoksa en korsan gibi hissettiren karakterlerden biri hâlâ.İadeyi itibarlık bir durum yok ki usta. Adam korsan harbi dümdüz korsan çıktı Roger. Karı kız için mekan basan bar önünde kavga çıkartan. Milleti kandırıp hazine haritalarını çalıp kaçan. Oden'e karşılık hazine veren. Olması gerektiği gibi harbi harbi korsan.
Çok bir ağırlığı kalmadı insanların gözünde o açıdan diyorum. Yoksa çocuksu bir tarafı vardı zaten ama aynı zamanda vizyoner bir tarafı da vardı. Şimdi alelade bir korsan gibi daha çok. Gençliğine vereyim diyorum ama o kadar toy yaşlarda da değil. Seri başlarındaki imajından biraz uzaklaştı bence yoksa en korsan gibi hissettiren karakterlerden biri hâlâ.
bence roger başından beri fazla mükemmel resmediliyordu. odanın bi itlik peşinde olduğu belliydi. gençliğini böyle bozması sonradan değişeceğini gösteriyor gibi. hatta serinin en başındaki konuşması, "şöhret, para, güç" konuşmasını da kendisinin de dahil olduğu ortalama korsan zihniyetine atıf. ama alt motifi işlerin kaosa sürüklenmesi ki kendisi de bu kaotik savaşta belki de xebec yüzünden değer yargıları değişecek ve bizim seri başında gerçek tarihi arayan roger'a evrilecek. bakalım.
Şöyle bildirim yağıyor üstüme. Telefon çok ısındı birkaç saat yokum ben.