Spoiler 1159 Spoiler Yorum Konusu

Tam tersi her ne kadar bize yamuk yapsa da garip gureba dostu olmak da bize yakışırdı. Neticesinde law'ı da doğduğu yerden dolayı dışladılar garibin halinden garip anlar di mi @Ölüm Cerrahı
Ben Law'ın canını yakanın canını yakarım. Anca Law için kullanabiliyorsam överim, ben de böyle 💃

D'ler klan klan geziyolar. Joyboy ile Davy jones arasında rekabet olabilir, bunu Imu fırsata çevirmiş. Son savaş Imu değil, Teach vs Luffy.
Sevindirici gelişme olur bu. Teach'i her zaman son rakip istedim. O kadar zıtlar ve benzerler ki Luffy'yle. Batman ve Joker ikilisinden sonra en büyük rakip ikili.

• Like
Tepkiler: Hidalg0
Film Z'de Dragon'un gençliği. Hiç bozmadan aynı çizimi bölüme koymuş :d

o1080044714158092492.jpg

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü