Spoiler 1159 Spoiler Yorum Konusu

Tanrı Vadisi şöyle kötü böyle kötü. Arkadaşlar Dünya Hükumeti öyle ya da böyle güzel bir düzen kurmuş. Arada bir iki şımarıklık yapmaları sıkıntı mı yaratıyor sizler için? Epstein Adası gibi küçük şımarıklıklar bunlar yani. Elitler eğlenmesin mi? :ROFLMAO:

Sebep fark etmez. Ben Garp ın eylemsizliğini haklı buluyorum. Yedi bi haltlar ve cezasını çekti. Marco da belirtti kara para olaylarını.

Dragon 16 ,17 yaşında falan, bu yaşta çok bi şey beklememek lazım. Hele ki kadimlere zarar vermesi çok abartı kaçar. Bi kral haki atıp herkesi şaşırtsa yeter.
Dünyanın en suçlu adamı diye geçiyor sonuçta. Artık kral haki patlatmanın bir ayrıcalığı kalmadı seride.

Gz-wMumXQAAwTgB

Galiba Dragon da Sengoku gibi düşünce adamı. İlk defa tüfeğine tüm gücüyle sarılmış isimli bi karakter görüyoruz. Tüfeği olmasa ölecek orada.

• Like
Tepkiler: Defterdar
Bu hükümet tarafında şişleme fantazisi var sanırım. Kizaru en yakın arkadaşını şişleyerek öldürür, Akainu adamın böğrüne yumruk sokar, Aramaki dalıydı köküydü şişler, Garling seni alacam diye kandırdığı kadını kılışla deşer...Ha İmu da Sabo ve Kobra'ya sapladıydı bişeyler bak onu unuttum.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü