O sırada denizci olmanın yükümlülüklerine ihanet ederek sivil öldürmüyordu. Ayıplayacaksan bunu ayıpla.Dragon kardeş senin sivilleri koruman gerekiyordu.
O sırada denizci olmanın yükümlülüklerine ihanet ederek sivil öldürmüyordu. Ayıplayacaksan bunu ayıpla.Dragon kardeş senin sivilleri koruman gerekiyordu.
Ben bu resmi zamanında dragon diye eski foruma attığımda akainu o diye gülmüştü birisi acaba kimdi ya..Film Z'de Dragon'un gençliği. Hiç bozmadan aynı çizimi bölüme koymuş :d
![]()
Kardeşim adam denizci ise sorumluluklarını yerine getirecek. Bak sorumluluklarını yerine getiren örnek bir denizciO sırada denizci olmanın yükümlülüklerine ihanet ederek sivil öldürmüyordu. Ayıplayacaksan bunu ayıpla.
Masumluğu yüzünden okunuyor.
![]()
Dragon kardeş senin sivilleri koruman gerekiyordu.
Garling kadını kılıçla deşmiş, seversin.Dragon mu daha çirkin yoksa bebek Tiç mi karar veremiyorum.
Dragon hype'i var dedikleri bölüme bak. Savaştan korkup, kanı izlediği için Shanks'ın annesiyle karşılaşmasını övmüşler. Gerçi şu ana kadar yaptığı en büyük eylem olabilir bu, övgüyü hak ediyor.
Garling kadını kılıçla deşmiş, seversin.
Bir şeyi ayıpladığım yok sakin ol. Git pencereden bi doğuya bak gel.O sırada denizci olmanın yükümlülüklerine ihanet ederek sivil öldürmüyordu. Ayıplayacaksan bunu ayıpla.
Dragon mu daha çirkin yoksa bebek Tiç mi karar veremiyorum.
Dragon hype'i var dedikleri bölüme bak. Savaştan korkup, kanı izlediği için Shanks'ın annesiyle karşılaşmasını övmüşler. Gerçi şu ana kadar yaptığı en büyük eylem olabilir bu, övgüyü hak ediyor.
Kılıcın kimin elinde olduğu önemli mi yani senin içinYani Garling iyi biri olmadığı için ondan beklenecek bir eylem, Ginny'i arkada bırakmış mıdır peki?
Denizciliğin yükümlülüklerini yerine getirmemesini niye farklı yönden eleştiriyorsun o zamanBir şeyi ayıpladığım yok sakin ol. Git pencereden bi doğuya bak gel.
Smoker gibi aval aval dolaşıyor ortalıkta, görevimiz ne falan diye soruyor, neler oluyor falan şaşkınlığı içinde. Benzerlik güldürdü sdjhgkdfgdf