Spoiler 1159 Spoiler Yorum Konusu

Tanrı Vadisi gibi dev hoparlörlerden yapılacak katliamın duyurulduğu bir organizasyonda görev alıp hükümetten tiksinmeyen ve gerçek yüzlerini anlamayan denizcinin niyetinin iyi olduğunu asla düşünmem. Hani boş bir adada idam mahkumlarının avlandığı bir organizasyonda görev alsalar bunu kabul edersin ama halkın katledildiği bir organizasyonda kolluk gücü olup mevzuya uyanmamak çok aptalca.
"halkın katledildiği bir organizasyonda kolluk gücü olup mevzuya uyanmamak çok aptalca." 2025 dünyasında yaşayıp Denizcilere kızmak da ne bileyim usta. :ROFLMAO:

Sanmıyorum Keke ama bakalım eğer durum dediğin gibiyse Denizcilere öyle bir eksi yazar ki kimse toplayamaz buradan.
Bu insanların kimseden çekindiği yok ama bir noktada kılıfına uydurmayı da ihmal etmiyorlar ya. Gizli bir etkinlikmiş gibi anlatıldı, o yüzden başka ihtimal zor göründü bana keke.

Gz-TsAPbkAEX9Bp

7lmdyfq.png

Live action şimdi çekilse oynayacak kişiyi buldum. Rihanna'nın oğlu @Marshall D Teach

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü