Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
Köle avını yarım bırakmak ve cesurca.cesurca bir karar alıp korsanlarla savaşmak için köle avını yarım bırakırken

Köle avını yarım bırakmak ve cesurca.cesurca bir karar alıp korsanlarla savaşmak için köle avını yarım bırakırken
İroni içerir.Köle avını yarım bırakmak ve cesurca.![]()
Dragon dayağı izlerken içinden "S.... Korsanlığı s... denizciliği ben denizli gemili iş yapmayacağım. Imu-sama yazdıysa bozsun.".Roger’in ve babasının Xebec’ten yediği dayağı görünce Dragon.
Bu iş devrime gidiyorDragon dayağı izlerken içinden "S.... Korsanlığı s... denizciliği ben denizli gemili iş yapmayacağım. Imu-sama yazdıysa bozsun.".
Baktı denizci olunca aksiyondan aksiyona koşuyorsun. Hemen bırakıp memur gibi devrimci olmuş. 8-5 karargahta masa başı takılıyor. Molalarda da balkona çıkıp hava alıyor.Dragon dayağı izlerken içinden "S.... Korsanlığı s... denizciliği ben denizli gemili iş yapmayacağım. Imu-sama yazdıysa bozsun.".
Islak rüya mı bu usta? 10 yaşındayken de Koramiral falandı di mi?Dragon kaidodan 2 yaş küçük. Amiral olarak girse ne sarsılır dengeler he djdjdjdj
12 yaşında çıplak elleriyle deniz kralı dövüyormuşIslak rüya mı bu usta? 10 yaşındayken de Koramiral falandı di mi?