10 yıl Wb gay mi diye laf yapanların Rogaaa rogaaa diye inleyen Garp'a yükselmeleriyle çok üzüldük çok xD
Anti-kahramanlaştırma çabası bunlar. Sevdikleri için karakteri kendi kafalarında yumuşatmaya çalışıyorlar. Tamam o zaman Doffy de suça sürüklenen çocuk o zaman.Villains are made olsa bizim tayfa komple villain olmalıydı. Hele Kuma.
10 yıl Wb gay mi diye laf yapanların Rogaaa rogaaa diye inleyen Garp'a yükselmeleriyle çok üzüldük çok xD
@kekomancer ben iptalim agam. Az da sen iptal ol.Kutsal Ejderler Teach'e az bile yapmış. Suça Sürüklenen Çocuk muamelesi yapmayın şu inbreed evliliğine.
Wb gayet istemem ama yan cebime koy demiş hiç hikaye anlatma xDAnti-kahramanlaştırma çabası bunlar. Sevdikleri için karakteri kendi kafalarında yumuşatmaya çalışıyorlar. Tamam o zaman Doffy de suça sürüklenen çocuk o zaman.
"Canım arkadaşımı kurtaracağım ehehehe. Stussy ben kadınlardan korkuyorum lütfen benden uzak dur seninle evlenemem".
Küçücük çocuklardan bu karanlığı yaratan sistemi tartışmak tabi ki işlerine gelmiyor, nasırlı yumruk koklamanın yan etkileri@kekomancer ben iptalim agam. Az da sen iptal ol.
"Bana gelsene, sadece film izleriz" tarzı bir şey demiş resmen."Canım arkadaşımı kurtaracağım ehehehe. Stussy ben kadınlardan korkuyorum lütfen benden uzak dur seninle evlenemem".