Bir Akainu İki Borsalino. Nika fanlarına travma yaşattı.Bölümde Borsalino yok ancak kimilerinin hafızalarında kira vermeden yaşıyor..

Bir Akainu İki Borsalino. Nika fanlarına travma yaşattı.Bölümde Borsalino yok ancak kimilerinin hafızalarında kira vermeden yaşıyor..
Oda, güçlü kadın çizmekte özürlü ama bu kızı ben de favladım. Çok iyi görünüyorAyrıca garling'in solunda ki kadın baya çekici liderleri o mu ki
Bu bölümde az daha kızı ile kebap yapacağı karakteri görünce aklıma geldi.Bölümde Borsalino yok ancak kimilerinin hafızalarında kira vermeden yaşıyor..
Bu özürlülüğü imu karakterini kadın olarak cizince son bulsun ki linlin'in hazin sonunu rafa kaldiralimOda, güçlü kadın çizmekte özürlü ama bu kızı ben de favladım. Çok iyi görünüyor
![]()
Linlin'i zayıf, uzun boylu, çok atik ve tüm haki türlerin ileri seviyede kullanabilen biri olarak çizmesini çok isterdim.Bu özürlülüğü imu karakterini kadın olarak cizince son bulsun ki linlin'in hazin sonunu rafa kaldiralim
SengokuSahne aldığı konuşuldu mu acaba... Bogardçılar sevinebilir @Kenshiro sen seviyordun galiba. Bogard bile rolünü aldı, Sengoku sen neredesin yahu :d
![]()
Haha, aklıma bunu getirdin. Bu da uyar, Sengoku'yaSengoku