Teach'in uyumaması özelliği ırktan geliyordur belki de. O tarz ilginç bir biyolojileri olabilir.@kekomancer Buccaner için özel bi fiziksel durum yokmuş onu da öğrenmiş olduk. Sen haklıydın bu gidişle WB de çıkabilir. Ama Kuma ve babasını da öyle çizmesini hala anlayamadım.
Ulan dragon, shamrock u niye sandığa koymadın?
Milli takımda rakip takım oyuncusu başarılı olunca bahane bulan taraftar gibisin@ch3rlo Dragon hype'ı var dedikleri bölüme bak. Mışıl mışıl uyusun diye uyku gazı sıkmış. Kıçıyla kutsal ejdere vuran Usopp kadar olamamış.
Tam tersi olması gerekmiyor mu djdjdjs
Milli takımda rakip takım oyuncusu başarılı olunca bahane bulan taraftar gibisin![]()
Hepsi de geldi Teach'de buluştu diyorsun. Ben 10 mı olum bu adam asjdkaldjaskl Evet çok farklı olduğu hatta 2 meyve yemesi de ilginç ama bunlar yaygın olsa Rocksta da farklılıklar görürdük bence. Belki anne tarafıyla da ilgilidir bir şey diyemiyorum.Teach'in uyumaması özelliği ırktan geliyordur belki de. O tarz ilginç bir biyolojileri olabilir.
Diğer haterı çağırıyor ama diğer hater wp de aboooo diye geziyor ahahahahaMilli takımda rakip takım oyuncusu başarılı olunca bahane bulan taraftar gibisin![]()