Spoiler 1160 Spoiler Yorum Konusu

Ulan dragon, shamrock u niye sandığa koymadın?
gfnZG80.png

Bu arada şaka bir yana cidden boşa hype. O kadar karakter vurduktan sonra Dragon'un bu yaptığına kim yükselir? Zaten olması gereken bu. Asıl görmemiz gereken şey Tanrı Vadisi sonrası değişen Dragon'un daha büyük eylemleri. Onları eksiksiz göstermek zorunda.
Adam daha er lan? Napacaktı, bir anda dragon çıktı ve kutsal şovalye liderini tutup kenara attı falan mı?

Adam daha er lan? Napacaktı, bir anda dragon çıktı ve kutsal şovalye liderini tutup kenara attı falan mı?

Dragon daha fazlasını mı yapsın diyorum? :D Buna hype yapılması komik, 17 yaşındaki Luffy'i geçtim, Sai bile vuruyor. :D Hee 1000 bölümdür doğuya bakmaktan başka bir şey yapmadığı için buna çoşabilirsiniz tabi. Ginny muhabetleriyle savunulacak bir tarafı kalmamıştı çünkü.

Dragon daha fazlasını mı yapsın diyorum? :D Buna hype yapılması komik, 17 yaşındaki Luffy'i geçtim, Sai bile vuruyor. :D Hee 1000 bölümdür doğuya bakmaktan başka bir şey yapmadığı için buna çoşabilirsiniz tabi. Ginny muhabetleriyle savunulacak bir tarafı kalmamıştı çünkü.
Luffy korsan, Sai korsan ama Dragon denizci. Düşük rütbeli denizciler olaylardan habersiz savunması çürüdü.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü