Spoiler 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    29
Seviyorum böyle anları. Daha insancıl yapıyor karakterleri.
Roger tam bir embesil yav ahahahahahah

Bide şu karizmaya bak ananı avradını be. Adam gelecek nesle de yön vermiş. Linlinn de maşallah dolgun dolgun ateş...
a52n1el.jpg

Bu arada burada ihanet spoiler edilmiş sanki. Linlinin şapkası yanlış hatırlamıyorsam Linlini yansıtıyor ve Wb ye pis pis bakıyor. Zaten Linlin hep Wb yi kendsinin önündeki en büyük engel olarak gördü.

Xebec Roger'ın nasıl ve neden ilk ve en büyük düşmanı hala anlamış değilim. Birbirlerine aşırı kin duyduklarını gösteren bir şey göremedim ben.

Roger'ın rakibi diye kötü karakter diye düşünüldü ancak adamın falsosu yok neredeyse. Ek olarak Roger laylaylom gezerken adam gizli tarihe ilişkin bir şeyler biliyor belli ki. Roger'a el vermiş gibi duruyor Xebec şuana kadar.

• Like
Tepkiler: Smith

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü