Davy D. Teach
★★★★
-
Vitrin konusu
Bölüm adına Bak God Valleyi dinliyorum Gözlerim kapalı yazmasını beklerdim kopyacı ninja oda dan.
Ben hala şaşıyorum, serideki herkes babasının kopyası bi bu Dragon sırıtıyor.Dragon ilk kez resmi olarak Garpa baba dedi btw.
Kız kardeşi ve erkek kardeşiyle beraber denizleri yıllarca sıkıntısız yönetmişler. Hiç birbirleriyle takışmadan. Onları üzmek istemez Soyaji. Shanks bile sonradan aralarına katıldığı halde düzenlerini bozmamış. Dördüncü olmuş okeylerine.Demek asıl kardeşiyle takışmamak için görmezden gelip feda etti Oden'i. Vay be soyaji.
Luffy de dragona benzemiyor kiBen hala şaşıyorum, serideki herkes babasının kopyası bi bu Dragon sırıtıyor.
İşte yine Dragon. Luffy Garp benzer de araya bu giriyor.Luffy de dragona benzemiyor ki
Adamı teklerken bile bir gözü shakkyde…Rayleigh'in karizma bütün vadiyi sardı resmen. Ciddi duygusal sahne yapmış sonda, ben bile duygulandım.
Çok iyi sahne. Roger ve Gaban'ın tepkisi paha biçilemez. Duygu patlaması yaşamış garibanlar :d
![]()
Sek erkekAdamı teklerken bile bir gözü shakkyde…
Bi wb değildir @Whitebear DRayleigh'in karizma bütün vadiyi sardı resmen. Ciddi duygusal sahne yapmış sonda, ben bile duygulandım.
Çok iyi sahne. Roger ve Gaban'ın tepkisi paha biçilemez. Duygu patlaması yaşamış garibanlar :d
![]()