Spoiler 1161: Ok Yağmuru Altında Yazılmış Bir Aşk Şiiri

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    40
Bölüm adına Bak God Valleyi dinliyorum Gözlerim kapalı yazmasını beklerdim kopyacı ninja oda dan.

Demek asıl kardeşiyle takışmamak için görmezden gelip feda etti Oden'i. Vay be soyaji.
Kız kardeşi ve erkek kardeşiyle beraber denizleri yıllarca sıkıntısız yönetmişler. Hiç birbirleriyle takışmadan. Onları üzmek istemez Soyaji. Shanks bile sonradan aralarına katıldığı halde düzenlerini bozmamış. Dördüncü olmuş okeylerine.

Bu op spoilercıları niye böyle dingil ya.
Spoiler'da Rocks korsnları ihanet ediyor demişler ihanet eden yok. diğer korsan tayfaları fırsat bu fırsat diye saldırmış sadece şan için.
Yine aynı konuda WB Linlin ve Kaido bu sldıranlarla savaşıyor demişler sanki diğer herkes ihanet etmiş gibi, bi bakıyorsun Shiki de tam orta yerde bu üçlüyle beraber savaşıyor.
İnsanların hafızasında böyle kalıyor olay ilk duydukları olduğundan. Sonra seriyi bi tarafıyla okumuş tipler çıkıyor ortaya.

Rayleigh'in karizma bütün vadiyi sardı resmen. Ciddi duygusal sahne yapmış sonda, ben bile duygulandım.

Çok iyi sahne. Roger ve Gaban'ın tepkisi paha biçilemez. Duygu patlaması yaşamış garibanlar :d
op_1161_n_016.png

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü