Spoiler 1161: Ok Yağmuru Altında Yazılmış Bir Aşk Şiiri

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    40
Rayleigh'in karizma bütün vadiyi sardı resmen. Ciddi duygusal sahne yapmış sonda, ben bile duygulandım.

Çok iyi sahne. Roger ve Gaban'ın tepkisi paha biçilemez. Duygu patlaması yaşamış garibanlar :d
op_1161_n_016.png
Rayleigh'in karizmasının çizildiği bir sahne var mı ? Kizaruyu tutar üstüne posta koyar,Teach'i geri çekilmeye iter,Shakky'i kurtarır xd

• Like
Tepkiler: ch3rlo
Kutsal Şövalyeler Oda’nın Dünya Hükümeti tarafı sırf daha kalabalık görünsün diye son anda eklediği bir oluşum. Kendisi de fazla düşünmemiştir. Bunlar Finalde gelenden geçenden dayak yiyecek tipler.

Dragon, Mihawk gibiler işlenmedi ama onların stokları sağlam. He yeterli işler mi büyük ihtimal işlemez ama çöp gibi ölmezler bunlar.

Savaş Lordları Kutsal Şövalyelerden çok daha iyi bir oluşum. Hem karakter tasarımları hem güç hem kişilik olarak.

Roger aklanmıştır. Diğer tüm herkes Shakky benim olacak derken Ray’e yol verip git kurtar çekiyor. Shakky’e gerçekten değer veriyor, buna rağmen aşkını kalbine gömecek ve Rayleigh ile dostluğuna devam edecek.

Garp = Smoker tayfanın zortlama sesi öyle büyük oldu ki devletler bu yarığa doğalgaz keşfi diye çökebilir.

Roger aklanmıştır. Diğer tüm herkes Shakky benim olacak derken Ray’e yol verip git kurtar çekiyor. Shakky’e gerçekten değer veriyor, buna rağmen aşkını kalbine gömecek ve Rayleigh ile dostluğuna devam edecek.

Garp = Smoker tayfanın zortlama sesi öyle büyük oldu ki devletler bu yarığa doğalgaz keşfi diye çökebilir.
Doğru, Garp Smoker'ın tırnağı olamaz ;)

O tayfa yüzyıllar önce büyük patlamalarla zortlamamış mıydı zaten yav

• Like
Tepkiler: Montana

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü