Spoiler 1161: Ok Yağmuru Altında Yazılmış Bir Aşk Şiiri

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    40
NPC köleleri ve sivilleri s***ne takan yok. Tanrı vadisini sonunda bence denizciler ve korsanlarda ciddi bir aydınlanma olacak gibi. Amaç ve motivasyon, 2 tarafa bu ada olayları sonu ve sonrası yüklenecektir. Kutsal şövalyelere hiç ısınamadım. CP0 gibi karanlık ve görevini yapacak hava hissettirmiyor. Ölümsüzlük olmasa ciddi alacak hiç bir noktaları yok. Garp'a Absolute One diyorum. Umarım Oda Tanrı Vadisini toparlayabilir. Bazı soru işaretlerini sonunda alacağımıza inanıyorum. Güzel bölüm

• Haha
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Rayleigh ve Shakky kısımları tam beklediğim gibi oldu sayılır. Rayleigh rage anı için daha epik çizim umuyordum ama güzeldi keyiflendim :D

• Like
Tepkiler: Kuroro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü