Spoiler 1161: Ok Yağmuru Altında Yazılmış Bir Aşk Şiiri

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    40
Dragon ağır ezilmiş garp da acayip spoiler gibi şov yapmamış gayet sıradan geçmiş. Wb niye roger durduruyor. Xebec tarafını okumayı isterdim. .d Normalde roger değil ray aradan sıyrılacak gel de inan.:d Dragon a geri dönüyorum adada yaşananlar bile adamın ölmesini kabul etmesine izin veriyor günahım çok diyor ama garp fanlarına göre hala Garp hiçbir şey bilmiyor garibim iyi denizci takılıyor.

Summers'ın psikopatlığı Oda'nın kalemini aşıyor gibi sanki. Togaşi'den yardım istemiş olabilir @William Cutting
Piskopatlığndan çok ''değerinin farkında olan kadın, ne kadar itici'' lafı... Japon kültüründe böyle bir janra olması bile beni şaşırttı bırak Odanın bunu kullanmasını.

• Like
Tepkiler: Kuroro
Piskopatlığndan çok ''değerinin farkında olan kadın, ne kadar itici'' lafı... Japon kültüründe böyle bir janra olması bile beni şaşırttı bırak Odanın bunu kullanmasını.
Benim tanıdığım Oda, NTR janrasını kullanırdı. Şaşırttı doğrusu.

• Wow
Tepkiler: William Cutting
Benim tanıdığım Oda, NTR janrasını kullanırdı. Şaşırttı doğrusu.
Şöyle bir şey canlanıyor konu Oda olduğunda..
GZx8zCwXEAQfxlx

-Garp'ın imajı güzel yansıtılmış fakat adada olma amacı hala inandırıcı değil günün sonunda ya Kutsalların yanında savaşması lazım ya da cidden kahramanca sivilleri ve oğlunu tahliye etmesi lazım. Bu kadar güçlü ve denizcilerin idolü olan bir adama bu kadar ezikçe motivasyonlar yükleyip karakter derinliğinin içine ediliyor. Hoş değil
-Dragon üzerinden işlenen temaya bayılıyorum başından beri. Devrim tohumları zihnine nası ekildi ve bu fikirden önce nasıl biriydi sorusunun cevabını görüyoruz ve cidden çok güzel işleniyor bu kısımlar. Normalde Dragon ve Newgate'i pek sevmezdim fakat ikisine de büyük sempati beslemeye başladım son 2 bölümdür.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü