Spoiler 1161 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon'u Oyaji kurtariyorsa Shanks'i Roger alıyor olmalı kardeşinide Kutsal Ejderler alıp götürüyor anlaşılan
Shamrock’u Beyazsakal’ın kestiği Şövalye kaçırıyor.

Shanks kafa üstü düşüyor ondan sonraki akıbeti henüz belirli değil.

Dostlar selamlar, hayırlı forumlar herkese..

Hala ada da amiral olmaması bana garip geliyor. Acaba Oda, amiralsiz de yeterli olacağını mı düşündü? Fazla tesadüfler silsilesi oluyor. Dragon'u Bogard'ın kurtarmasını beklerdim. Yine boş geçecek sanırım. Adam 30 yıldır, NPC figüran takılıyor.

Hala ada da amiral olmaması bana garip geliyor. Acaba Oda, amiralsiz de yeterli olacağını mı düşündü? Fazla tesadüfler silsilesi oluyor. Dragon'u Bogard'ın kurtarmasını beklerdim. Yine boş geçecek sanırım. Adam 30 yıldır, NPC figüran takılıyor.
O zamanın amirallerini de görmedik ki, sadece Kong’un amiral halini gösterdi o da pısırıktı. Bence denizciler Korsanlar Çağı’nda en güçlü halini aldı.

Onun öncesinde tüm yükü Garp ve Sengoku taşıyordu gibi.

• Like
Tepkiler: meruem
Kutsallar için amiral görevlendirme prosedürü bu tanrı vadisinden sonra mı başlatıldı yoksa bu ada için özel koruma görevi amiralin olmaması çok saçma oluyor. .d

• Like
Tepkiler: Cavitq12
Şuan ki kadrolara bakarsak, Xebec'in kendini feda etme dışında burada harcanması bana mantıklı gelmiyor. Aklıma 2 durum geliyor.

1- Eşinin ölmesi ile kontrolünü kaybetmesi, Bu sebeple masum, kutsay şovalye demeden katliama başlaması Roger-Garp'ın onu engellemesi olabilir
2- Bir de IMU gelirse ve ölmek üzereyken, OP OP meyvesine sahipse, IMU reserve yapmadan önce meyve sayesinde, iradesini Teach e aktarması olabilir.
Ben Mariejo da ki IMU-Xebec paneline bakarak, Xebec mevzusunun kapandığını düşünmüyorum.

Ayrıca Garp, 1 kişiye 3 kişi ile birlikte dalsa , Şeytan taşlar gibi taşlarlardı:P

Gelecek olan amiral Sengoku ise olmaması daha hayırlı.

Wb kutsala bundan çekmiş. Zoro > Wb confirmed

bb204e52eb767b45f51ef7e3c41c3ff0.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü