Daredewill
★★★★
O açıklamayı da göreceğiz vakti gelince konuşuruz şimdi şimdiye bakmak lazım. :dWB de bala göte en güçlü olmuş gibi duruyor.![]()
O açıklamayı da göreceğiz vakti gelince konuşuruz şimdi şimdiye bakmak lazım. :dWB de bala göte en güçlü olmuş gibi duruyor.![]()
Shamrock’u Beyazsakal’ın kestiği Şövalye kaçırıyor.Dragon'u Oyaji kurtariyorsa Shanks'i Roger alıyor olmalı kardeşinide Kutsal Ejderler alıp götürüyor anlaşılan
O zamanın amirallerini de görmedik ki, sadece Kong’un amiral halini gösterdi o da pısırıktı. Bence denizciler Korsanlar Çağı’nda en güçlü halini aldı.Dostlar selamlar, hayırlı forumlar herkese..
Hala ada da amiral olmaması bana garip geliyor. Acaba Oda, amiralsiz de yeterli olacağını mı düşündü? Fazla tesadüfler silsilesi oluyor. Dragon'u Bogard'ın kurtarmasını beklerdim. Yine boş geçecek sanırım. Adam 30 yıldır, NPC figüran takılıyor.
Barlarda dayak yiyip üstüne bira döktürmeyi sevmesinin gerekçesi açıklandı bence.Shanks kafa üstü düşüyor ondan sonraki akıbeti henüz belirli değil.
Gelecek olan amiral Sengoku ise olmaması daha hayırlı.Dostlar selamlar, hayırlı forumlar herkese..
Hala ada da amiral olmaması bana garip geliyor. Acaba Oda, amiralsiz de yeterli olacağını mı düşündü? Fazla tesadüfler silsilesi oluyor. Dragon'u Bogard'ın kurtarmasını beklerdim. Yine boş geçecek sanırım. Adam 30 yıldır, NPC figüran takılıyor.