Spoiler 1161 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rogerin tek sorunu burun killariyken şimdi çok daha büyük bir sorunu var o da karaktersizliği geçmiş olsun

Adaya geliş sebebi o. Ama önüne çıkan korsanları umursamaması anlamına gelmez bu. Nereden eleştireceginizi şaşırmışsınız.

Roger gelmese, korsanların adadaki masumları kesmesine göz mü yumacaktı diyor? Hani Roger gelmese gelmeyecekti ya ve sonuçta bu av olayını da bilmiyor değil mi?

Adaya geliş sebebi o. Ama önüne çıkan korsanları umursamaması anlamına gelmez bu. Nereden eleştireceginizi şaşırmışsınız.
Kutsallara saldıran korsanları önemsemiyordu ta ki Roger adını duyana kadar. Denizci adam korsan saldırısı lafını duyunca umursamaz mı olurmuş? Oğlunun olduğu adaya korsanlar saldırıyor yine umursamıyor. Peşinden koştuğu WB bile ondan çabuk buluyor Roger'i 🤭

Roger gelmese, korsanların adadaki masumları kesmesine göz mü yumacaktı diyor? Hani Roger gelmese gelmeyecekti ya ve sonuçta bu av olayını da bilmiyor değil mi?
Bu av olayını bildiğini düşünmüyorum. Bu net olarak bu FB'de ortaya çıkacak. Ben bilmediğini ve bir şeylerin Garp için burada değişeceğini düşünüyorum. Eğer ki biliyorduysa da ses etmediyse zaten Garp fanligimiz biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü