Davy D. Teach
★★★★
Rogerin tek sorunu burun killariyken şimdi çok daha büyük bir sorunu var o da karaktersizliği geçmiş olsun
Adaya geliş sebebi o. Ama önüne çıkan korsanları umursamaması anlamına gelmez bu. Nereden eleştireceginizi şaşırmışsınız.
Kutsallara saldıran korsanları önemsemiyordu ta ki Roger adını duyana kadar. Denizci adam korsan saldırısı lafını duyunca umursamaz mı olurmuş? Oğlunun olduğu adaya korsanlar saldırıyor yine umursamıyor. Peşinden koştuğu WB bile ondan çabuk buluyor Roger'iAdaya geliş sebebi o. Ama önüne çıkan korsanları umursamaması anlamına gelmez bu. Nereden eleştireceginizi şaşırmışsınız.
Görünüşe göre ikiye bölememiş zaten Gaban>Ray confirmed@Whitebear D Ray, Summers'ı keserken kan ter içinde kalmış. Bir analiz çıkar mı buradan?
Bu av olayını bildiğini düşünmüyorum. Bu net olarak bu FB'de ortaya çıkacak. Ben bilmediğini ve bir şeylerin Garp için burada değişeceğini düşünüyorum. Eğer ki biliyorduysa da ses etmediyse zaten Garp fanligimiz biter.Roger gelmese, korsanların adadaki masumları kesmesine göz mü yumacaktı diyor? Hani Roger gelmese gelmeyecekti ya ve sonuçta bu av olayını da bilmiyor değil mi?
Hepsi tek yiyor ama ölmüyorlar xdBu şövalyeleri ben kendime bile koruma olarak almam imu bunlarda ne bulmuş.